Így fekszik a kórházban a rendőrgyilkos Szilárd. Rejtett kamerás felvétel


Így fekszik a kórházban a rendőrgyilkos Szilárd. Rejtett kamerás felvétel

 A Blikk birtokába jutott egy fotó, amely röviddel a Sz. Szilárd gyilkos ámokfutása után a János kórházban készült. A rendőrök által a késes támadás után lábon lőtt férfi a kórházi ágyon látható, körülötte több orvos és rendőr. Úgy tudjuk, a szomszédos helyiségek egyikében az általa megsebesített, s az őt elfogó két sebesült rendőrt látták el.


Sz. Szilárd fájdalmas tekintettel néz körbe az egyenruhásokon, akik az ágya körül sürgölődnek. A jobb lábát nem takarja be a kórházi takaró, így a vádliján látható a lőtt sérülés. Vélhetően már az első sebellátáson túl van, a lepedőn vérfolt látszik.


Tudomásunk szerint a sérült gyanúsítottat ezután bekötözték, röviddel később már fehér kötés fedte a sérülést. Lapunk úgy tudja, más orvosi ellátást is kapott.


 

Sz. Szilárd a kórházi ágyon nem sokkal az ámokfutása után. Piros karikával jelöltük a jobb lábán látható sérülését és az ágyhoz rögzítő bilincset



A képen jól látható, hogy a férfi jobb kezén bilincs lehet, ennek másik karperece ugyanis az ágy rúdjához van rögzítve. Bal felkarjában valamilyen kanül látszik, vélhetően a fájdalomcsillapításhoz lehetett rá szükség.


A sürgős ellátásra utal az is, hogy sem a sérült férfin, sem a rendőrökön nincs szájmaszk, ami egyébként az egészségügyi intézményekben kötelező.