Jolly lejáratta magát a szerencsekerékbenTörténelmi bukásnak lehettünk szemtanúi a Szerencsekerék-ben. A legutóbbi adás sztárjátékosa Jolly volt, aki tökéletesen passzolt a két oldalán álló hölgy játékoshoz abból a szempontból, hogy szemmel láthatóan egyikük sem ismeri a gyerekdalokat. Senkinek sem kell bemutatni Weöres Sándor Száncsengőjét - pontosabban a tegnapi napig abban a hitben éltünk, hogy senkinek sem kell bemutatni, de Jolly és két játékostársa rácáfoltak erre.


Ugyanis az egyik körben az "Éj-mélyből fölzengő, száncsengő" feladványt kellett megfejteni, és miután az összes mássalhangzót helyesen megtalálták, be kellett mondani a jó megfejtést. Ez azonban mindhárom játékosnak meghaladta a képességét, hiszen egymás után mondták be a rossz válaszokat.


Éj-mélyből felzengő száncsengő, illetve éj-melyből felzengő száncsengő hangzott el, majd a harmadik játékos újra bepróbálkozott egy más elhangzott rossz válasszal, hátha neki elfogadják.


Kasza Tibi és Sydney van den Bosch csak néztek, hogy hogy lehetséges ez, hogy-hogy egyik játékos sem tudja helyesen idézni Weöres Sándor sorait.Ez a jelenet kétségkívül köröket ver a legendás "tudja, hol szeret a cápa" aranyköpésre, a nézők egyszerre sírtak és nevettek ezeken a képsorokon.


„Kabaré jelenet volt, a könnyünk folyik a röhögéstől.... a fiókban nem ők a legélesebb kések”.


„Édes Istenem, tényleg ennyire h...ék? Vagy csak tettetik magukat??”


„Okos tojások”.


Jolly aztán rátett erre még egy lapáttal egy másik fordulóban. Elég csúnyán lejáratta magát a villámjátékban, aminél ő nyomta meg elsőként a gombot; jelezve ezzel, hogy tudja a megfejtést. Egyetlen betű hiányzott csak a feladványból, ami így nézett ki: KAMUPR_FIL.


Jolly pár másodpercig még agyalt azon, hogy végülis tudja-e a megfejtést, vagy csak elhamarkodottab nyomta-e a gombot, majd bemondta a KAMUPREFIL megoldást, amit nyilván nem fogadtak el. Kasza Tibi ezek után még sokáig poénkodott ezzel, gyakran használta a "kamuprefil" kifejezést az adás hátralévő részében.