Kevesebb mint 30 ezer forint nyugdíjat kap Pál Éva a Neoton Família egykori énekesnője -éhen halni sem elég


Kevesebb mint 30 ezer forint nyugdíjat kap Pál Éva a Neoton Família egykori énekesnője -éhen halni sem elégMindössze 28 500 forint nyugdíjat kap kézhez havonta Pál Éva. A Neoton Família egykori énekesnője nehéz éveket tudhat maga mögött, negyvenegymilliós devizahitelétől megszabadult, egy korábbi adósság azonban élete végéig terheli a nyugdíját.


Ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, a Neoton egykori sztárja nehéz időket élt meg az elmúlt évek során, ugyanis egy évtizedekkel ezelőtt felvett svájci frank hitel miatt anyagi csődbe került.


Amilyen kilátástalannak tűnt azonban a helyzete, olyan hamar meg is oldódott a gond, ugyanis Évának öt nap alatt – az árverezés előtt – sikerült eladnia házát, a megmaradt pénzből pedig sikerült vásárolnia egy kisebb házat.


A ház azonban el volt hanyagolva, az énekesnő beköltözésük után azonnal felújításba kezdett. Ebben sem volt szerencséje, ugyanis szakemberek helyett kóklerek kerültek az útjába.


Szörnyű munkát végeztek. Beltéri csöveket raktak kintre is, ami aztán be is szakadt. Újra kellett csatornázni, és kezdhettünk mindent elölről. Rengeteg pénzt buktam, de most már fellélegezhetek, mert kész van. Az éveken át tartó küzdelem megszűnt


– mondta a Borsnak a Neoton egykori sztárja, aki az első vállalkozásából eredő felhalmozott tartozástól nem tudott megszabadulni.