Ma lett 80 éves Esztergályos Cecília..üzent minden embernek..Aki csak egy picit is szereti, attól ezt kéri


Ma lett 80 éves Esztergályos Cecília..üzent minden embernek..Aki csak egy picit is szereti, attól ezt kériMa lett 80 éves Esztergályos Cecília..üzent minden embernek..Aki csak egy picit is szereti, attól ezt kéri


A színésznő a Mokkában bevallotta, hogy ő sem érzi mindig boldognak magát, de mégis hálás mindenért, amit az élettől kapott. A rosszindulat azonban zavarja.


Esztergályos Cecília elkeserítőnek találja a rosszindulatú megjegyzéseket. A Kossuth-díjas színésznőt sokan támadják a rendíthetetlen optimizmusáért, és a világhálón is számos bántó véleményt olvas.


Ő azonban a szeretet igéjét hirdeti, és erre biztat másokat is. A Mokka hétfői adásában nyíltan üzent is a gonosz embereknek.


„Nem vagyok mindig boldog. Mindennek örülni kell, a levegőnek, a napnak, a fénynek, a hívásnak, hogy itt lehet az ember, hogy újra lehet játszani a színpadon. Ne gyűlöljük egymást! Olyanokat olvasok az interneten, hogy elájulok! Én azt válaszolnám mindenkinek, aki gonoszat ír valakinek, hogy: 'Ne magadból indulj ki!' A gonoszság úgy jut valakinek az eszébe, hogy ő maga gonosz. A gonoszakat el kell tenni máshova! A rosszindulatot ki kell nyomni!” – fogalmazott a Mokkában Esztergályos Cecília, aki boldog, amiért egészséges, és igyekszik az élet legapróbb örömeinek is rendíthetetlenül örülni.