Majd meg akar fagyni Nagy Feró a luxus villájában.. A cége tavaly 100 milliót forgalmazott, de neki nincs pénze fűteni, nem érted?


Majd meg akar fagyni Nagy Feró a luxus villájában.. A cége tavaly 100 milliót forgalmazott, de neki nincs pénze fűteni, nem érted?A világban beköszöntött energiaválság nemcsak az átlagos embereket sújtja, hanem a művészeket is. Nagy Feró sem kivétel ez alól. A Kossuth-díjas művész az utóbbi hónapokban fokozottan odafigyel arra, mire és mennyit költ: a magas rezsiszámlákat elkerülendő, komoly újításokat vezetett be az otthonában.


– A nappaliban van egy cserépkályhám, amit évek óta nem üzemeltem be. Most az adja a meleget, így költséghatékonyabb a fűtés. Emellett függönyöket szereltem a ház több pontjára, amelyek fogják a meleget. Viszont csak egy helyiséget fűtünk ki. A feleségemmel egyébként sem szeretünk melegben aludni, így a hálószobánkban tizenhat-tizenhét fok van. Ez is a spórolás egy formája, elég hozzá egy meleg takaró – osztotta meg a Vasárnapi Blikkel a megtakarítási ötleteit Nagy Feró.


Az énekes és családja az energiafogyasztás mellett arra is odafigyel, milyen élelmiszerek kerülnek az asztalra.


– Nem szórjuk a pénzt, beosztjuk, mikor és mit vásárolunk. A hétköznapokban szívesen főzök, így arra is rálátásom van, mennyit költünk az ételekre.