Súlyos vádak: ez a komment jelent meg Hódi Pamela képe alatt - és több Nő is megerősítette Pamela férjéről!


Súlyos vádak: ez a komment jelent meg Hódi Pamela képe alatt - és több Nő is megerősítette Pamela férjéről!Hódi Pamela és Tóth Bence házassága úgy tűnik teljesen kiegyensúlyozott, kislányuk Evolet születése előtt úgy döntöttek összekötik az életüket, bár nekik is akadtak hullámvölgyeik, teljesen sikerült azokat rendezniük.


Pamela új fotója alatt azonban meglepő komment tűnt fel, egy hölgy ugyanis azt állítja hiába itt a nagy szerelem, meg a boldogság kifelé mutatása, ha Bence közben a mai napig is más nőknek írogat, többek között az ő barátnőjének is.


“A mai napig írogat csajoknak… Köztük a barátnőmre. Még ezer éve bejelölte, egy társaságban voltak, majd ráír a tipikus, csajozós szöveggel: Szia, honnan ismerjük egymást?!, majd jött az egész estés/napos csevegés. Hát, van ez így “– olvasható a kommentben, ami egyébként nem bizonyít semmit, előfordulhat, hogy az illető csak vihart akart kavarni Pameláék között.Pamela korábban egyébként nyilatkozott házasságukról, és elárulta miben más Bencével való kapcsolata és azt is mi a boldogságuk titka:


„A házasságom Bencével egyik korábbi párkapcsolatomhoz sem hasonlítható. Minden férfiban – már sokkal hamarabb – sok minden idegesített, Bencében semmi. Öt éve vagyunk együtt, még mindig izgatottan várom haza, és azt érzem, hogy még jobb minden, mint az elején.


Nálunk az a kulcs, hogy ugyanolyan fontos vagy talán még előrébb való a másik boldogsága, mint a sajátunk. Képesek vagyunk áldozatokat hozni egymásért. Mondok egy példát. Apróságnak tűnhet, de egy édesanya életében óriási segítség, ha néha a párja kel fel éjjel a babához. Bence ezt megteszi akkor is, ha hajnalok hajnalán kel, és reggel dolgozni megy. Mindig segíteni akar, hogy nekem könnyebb, jobb legyen, mert tudja, hogy bár nem házon kívül dolgozom, mint ő, az anyaság a legszebb, egyúttal az egyik legnehezebb feladat is az életben” – nyilatkozta korábban az egyik magazinnak Pamela.