Újabb gyermek Oláh Gergőéknél? Ezt mondta az énekes:„Úgy vélem, hatalmas a felelősség rajtunk, de...”


Újabb gyermek Oláh Gergőéknél? Ezt mondta az énekes:„Úgy vélem, hatalmas a felelősség rajtunk, de...”



Hatalmas a boldogság! Újabb gyermek Oláh Gergőéknél? Ezt árulta el az énekes:„Úgy vélem, hatalmas a felelősség rajtunk, de...” 😇

Újabb gyermek Oláh Gergőéknél? Ezt árulta el az énekes


„Úgy vélem, hatalmas a felelősség rajtunk, de...”


 A 33 éves Oláh Gergő a jövő héten új szerepben próbálja ki magát, ugyanis a Duna Csináljuk a Fesztivált! című show-műsorában versenyez majd. Gergőnek a zenei karrierje mellett a gyerekei és a felesége a lagfontosabbak. Ahogy a sorry! magazinnak magyarázza: Nikivel a szigorú időbeosztásuk ellenére is igyekeznek minőségi időt eltölteni.


– Vegyes érzelmekkel járó, nehéz feladat ötszörös édesapának lenni, ám az egyik legszebb dolog az életemben, hogy utat mutathatok nekik. Nikivel mindig összemosolygunk, amikor arról olvasunk, hogy egy-két gyerekes szülők arról posztolnak, mennyire nehéz a gyereknevelés, mi pedig itt vagyunk öt kicsivel. A feleségemnek is szoktam mondani, mennyire büszke vagyok rá, hogy anyaként ennyi nehézség ellenére is helyt tud állni.


Úgy vélem, hatalmas a felelősség rajtunk, hiszen öt embert kell felnevelnünk, és akkor derül ki, hogy jól csináltuk-e, amikor majd el kell engednünk a kezüket.


Hatalmas büszkeség van bennünk amiatt, hogy bevállaltuk őket, ám most úgy érezzük, így teljes a családunk,


Nikivel egyelőre nem tervezünk újabb gyereket