Kínos baki a szerencsekerékben.. Kasza Tibi arcáról lefagyott a mosoly pillanatok alatt..


Kínos baki a szerencsekerékben.. Kasza Tibi arcáról lefagyott a mosoly pillanatok alatt..



Kasza Tibi humora sokak számára ismerős, de ennek ellenére is vannak olyanok, akik nem nagyon tudják hova tenni. A szerkesztők számára azonban a nézettségi mutatók mindent elárulnak és bizony azok egyértelműen igazolják, hogy Kasza Tibi műsorvezetése nem ront a nézettségen, sőt!


Az énekes-műsorvezető most a Szerencsekerék című műsor házigazdája, ahol minden adásban egy -egy új celebbel bővül a műsor.A legutóbbi adásban a Séfek séfe sztárszakácsa, Wolf András volt a celebjátékos.


A Szerencsekerék ezen adásában a feladvány helyes megfejtése a “francia csók” volt, Wolf András pedig meg is nyomta a gombot, hogy bemondja a helyes megfejtést. Aztán hirtelen megtorpant, elbizonytalanodott a megfejtést illetően, így csendben maradt, Kasza Tibi egyre csak bíztatta, hogy mondja be mire gondolt, lehet az a helyes megfejtés.


Wolf András nem mondott semmit, majd Kasza Tibi kiejtette a száján a “francia csókot”, azt hitte ugyanis nem ez a helyes megfejtés. A tv nézők és a műsorban jelenlévők is láthatták ezt követően, hogy Kasza arcára ráfagy a mosoly, a fülesébe ugyanis a szerkesztők jelezték neki, hogy bizony, ez volt a helyes megfejtés.