Súlyos baleset érte Eszenyi Enikőt, eltört a csuklója, és azonnal kórházba vitték


Súlyos baleset érte Eszenyi Enikőt, eltört a csuklója, és azonnal kórházba vitték



 Eszenyi Enikőt baleset érte! A színésznő a Játékszínben, új darabja fotóspróbája közben csúszott el.


Mint arról már beszámoltunk, Eszenyi Enikő Vígszínházból való botrányos távozása után visszatért Budapestre, mert felkérte a Játékszín a Csodálatos vagy, Júlia! főszerepére, melynek próbái az év elején kezdődtek el. A premiert péntekre tervezték, ami előtt ma délelőtt megtartották a fotóspróbát.


Az előadás azonban megszakadt. A Blikk ugyanis megtudta, hogy a színésznőt a színpadon váratlan baleset érte. Információinkat a színház sajtóosztálya is megerősítette.


- A Játékszín mai fotóspróbája félbeszakadt, mert a Csodálatos vagy, Júlia! főszereplője, Eszenyi Enikő, jelenet közben elcsúszott és e pillanatban úgy tűnik, eltört a csuklója. Orvosi ellátása után visszatér a színházba és a próba folytatódik - közölte az intézmény.


Újabb információink szerint Eszenyi még a próba előtt, a fotózás közben csúszott meg. A kollégák azonnal mentőt hívtak hozzá, akik a helyszínen ellátták őt, majd kórházba szállították. Bár a színház közleményében azt írta, a próbát folytatják, az egyik ott dolgozótól megtudtuk, néhány perccel ezelőtt minden színészt hazaküldtek, és azt mondták nekik, telefonon értesítik majd őket a továbbiakról. Még kétséges, hogy a teltházas pénteki premiert valóban meg tudják-e tartani.