A testvére után a párját is elvesztette a magyar énekesnő


A testvére után a párját is elvesztette a magyar énekesnő



Élete talán legszomorúbb időszakáról vallott a magyar énekesnő, akit két súlyos veszteség is ért. Szerelmét és testvérét is elveszítette, összetört a szíve, és a mai napig nehezen dolgozza fel a történteket.


Péterfy Kinga őszintén vallott magánéleti viszontagságairól. Elmesélte, mennyire nehezére esett elfogadni a történteket, hiszen két olyan embert is elveszített, akik a világot jelentették a számára - írja a Metropol.


A zene jelenti számára a gyógyírt, miután a testvérét diszkóbalesetben veszítette el, és a párja is nem sokkal ezután hunyt el.


Péterfy Kingának még mindig fájdalmat okoz a szeretett öccséről beszélni, de az M2 Petőfi TV-nek válaszolt a kérdésekre az erdélyi származású énekesnő, aki egy ideig Magyarországon élt, de egy súlyos magánéleti válság haza szólította.


- A testvérem és a kedvese egy diszkóbaleset áldozata lett. Jucika, a testvérem barátnője egy fantasztikusan gyönyörű lány volt, aki modellkedett, és egy szórakozóhelyen belékötött egy társaság. A mai napig nem tisztázták a körülményeket, annyi derült ki, hogy ezután autós üldözés történt. Túl gyorsan mentek, megpördült az autó, és a balesetet sajnos nem élték túl - osztotta meg a történteket dióhéjban a művész.


Két éve újabb tragédia érte: elvesztette párját, akinek az utolsó pillanatig fogta a kezét.


"Egyik pillanatról a másikra lett beteg, miközben ő volt a legjózanabb életű, a leglazább és legfantasztikusabb ember, akit valaha ismertem. Fájlalta a hasát, elment különböző vizsgálatokra, de már az első ultrahangon látszott, hogy van valami a máján. Rosszindulatú daganatokat találtak a máján és az epéjén. Az utolsó pillanatig támogattam őt." - emlékezett Péterfy Kinga.