Benőtt Lajcsi lábkörme - rohammentővel vitték kórházba -hírparódia


Benőtt Lajcsi lábkörme - rohammentővel vitték kórházba -hírparódiaA mulatós sztár tegnap este kezdte el érezni, hogy valami nem stimmel, amikor a puha takarója beakadt a lábkörmébe, és az nagyon bibis volt, és fájt neki. Hajnalig forgolódott az ágyba, fontolgatta, hogy mit tegyen, azért ez mégis csak egy benőtt lábköröm, ami csúnya nagy bibi tud lenni, ha nem kezelik le egy kis betadinnal.. Ezért hajnalban rávette magát, és mentőt hívott a lábkörömre, amire jött is 2 kocsi, és a mento helikopter is megindult, de félúton vissza fordult, mert kiderült, hogy Lajcsit egyelőre közvetlen életveszély nem fenyegeti a benőtt körme miatt. 


Komolyra fordítva a szót. Lajcsi hülyének nézi az egész országot, a rendőröket, a bíróságot, mindenkit. Le kéne ülnie a börtönbe, de nem tetszik neki, tudja milyen volt már egy időt börtönben. Nagyon megviselte, le is dobott vagy 30 kilót.. Lajos bulit tartott, lebukott, és most gyorsan valamit ki kellett találnia, hogy elterelje a figyelmet arról, hogy halálos betegen ő előadásokat tart. Ekkor pattant ki az ötlet, magára hívja a mentőt. Mit ad Isten, véletlenül megtudta a sajtó is ezt, és ott álltak készenlétben a birtokán, hogy lefotózzák.. Totálisan hülyére veszel minenkit Lajos..


Van aki hisz még ennek az áramtolvajnak? Egy egszerű bűnöző, akinek sok pénze van.. Kérdés, hogy lehet milliárdokat összeszedni trombitálásból, de ez egy másik ügy..