Brutális buszbaleset történt magyarországon,rengeteg a sérült-Fotók


Brutális buszbaleset történt magyarországon,rengeteg a sérült-Fotók



Tizenegyen megsérültek, amikor egy menetrend szerinti autóbusz és egy személyautó összeütközött Szegeden hétfő délután – közölte a rendőrség a honlapján.


A baleset 14 óra 40 perc körül történt a Bem utca és a Dobó utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi a Dobó utcából kikanyarodva nem adott elsőbbséget az éppen odaérkező autóbusznak. A járművek összeütköztek, végül a busz egy fának csapódott.



Az első adatok szerint a balesetben tizenegyen sérültek meg. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták, a forgalom a környező utcákban halad.


Szabó Szilvia, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a helyszínen az MTI-nek elmondta, a sofőr ellen – aki az első adatok szerint könnyű sérüléseket szenvedett – tömegszerencsétlenség okozása miatt indult eljárás.


A 20-as busznak a belvárosból a Vadkerti tér felé tartó egyik járatát érte baleset. A busz eleje a vezető felőli oldalon a fának ütközve teljesen összeroncsolódott – jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.