Hogyan használd a bidét, itt van egy pár remek trükk


Hogyan használd a bidét, itt van egy pár remek trükk A bidé olyan dolog, ami helyettesítheti a WC-papírt. WC használat után kiegészítő higiéniai eszközként használható.


Ezenkívül a bidé hasznosak azok számára, akiknek emésztési problémái vannak, és a nők a menstruáció során.


№ 1. lépés Használja a WC-t

Mielőtt bidézni megy, használja a WC-t, mint mindig. Használhatsz vagy nem használsz WC-papírt később – ez rajtad múlik.


Üljön a bidére.

Ismét csak rajtad múlik, hogyan ülsz fel a bidére – arccal a csaphoz vagy vissza a csaphoz. Az első helyzetben kényelmesebb bekapcsolni a vizet, de ha nadrágot visel, akkor le kell vennie.

№ 3. lépés Állítsa be a víz nyomását és hőmérsékletét.

Mielőtt közelebb menne a csaphoz, állítson be kényelmes vízhőmérsékletet és -nyomást. Egyes modellek nagyon erős nyomással rendelkeznek, ezért legyen óvatos.


№ 4. lépés. Mozogjon a bidén, amíg nem érzi a víz áramlását.

Helyezze magát úgy, hogy a víz a mosni kívánt helyekre kerüljön. Ez gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a folyamatot.

Egyes bidéket meg lehet tölteni vízzel, mint egy kis fürdőkádat.


№ 5. lépés Mossa le a szükséges testrészeket

Használja a kezét, hogy jól mossa meg magát. Képzelje el, hogy fürödni vagy zuhanyozni kezd – ez sokkal könnyebbé teszi a dolgokat.


№ 6. lépés Távolítsa el a felesleges vizet.

Távolítsa el a felesleges vizet törölközővel vagy WC-papírral. Néhány bidé szárító funkcióval is rendelkezik. Használhatja törölköző helyett.


№ 7. Mosson kezet

A bidé használata után ne felejtsen el kezet mosni szappannal és vízzel.


Néhány bidé a WC-hez van csatlakoztatva, és belülről úgy néz ki, mint egy kis csaptelep. Mindössze annyit kell tennie, hogy felállás nélkül állítsa be a nyomást és a víz hőmérsékletét.


Ezenkívül a WC mellett lehet egy speciális zuhanyfej. Irányítsa a zuhanyfejet a WC-be, és nyomja meg a gombot. Ha végzett, mosson kezet.