Lajcsi panaszkodik: nem találok villanyszerelőt, mert senki nem vállal


Lajcsi panaszkodik: nem találok villanyszerelőt, mert senki nem vállal



Galambos Lajost hatalmas lelkesedéssel fogadták a tatabányai Széchenyi Művelődési Házban, ahol még egy bevonulózenét is bejátszottak neki. A vendéglátók ezzel akarták biztatni a rá váró megpróbáltatások idejére. Erőt szerettek volna neki adni. Amint odalépett a mikrofonhoz, bemutatta a tévéstábot, amely a helyszínen várta őt. Ekkor azonnal elsütött egy poént.

Félreértés ne essék, a kamerák nem a Kékfény című műsorból jöttek!

A koncert közben felismert a nézők között egy villanyszerelőt. „Na, az ő tiszteletére eljátsszuk az Áramszünet című nótát” – folytatta a viccelődést.

Levegőért kapkodott koncert közben

A fellépés alatt komoly légszomj gyötörte, ezért többször is hátat fordított a közönségnek, mert nem akarta, hogy lássák ahogy levegő után kapkod. Galambos Lajos szerint a publikum szórakoztatása a legfontosabb, akik mulatni szeretnének, és nem azért jöttek el, hogy azt lessék, mikor kapja el egy fulladásos roham.

A mulatós sztár nem tagadta, voltak olyan pillanatok az utolsó fellépésén, amelyeken nehezen lendült túl, de ezt a közönség nem igazán vehette észre. Azt mondta, megnyugtatta, hogy sokan voltak körülötte, akik azonnal a segítségére siettek volna, ha nagyobb baj történt volna.

Az a helyzet, hogy én palack nélkül már nem megyek sehová