Ma este érkezik a szuperhold ,új fejezet nyílik mindenki életében – ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe


Ma este érkezik a szuperhold ,új fejezet nyílik mindenki életében – ilyen pozitív változásokat hoz az életedbe



 Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz ,Mérleg – skorpió-nyilas -bak-vízöntő-halak figyelem!


Új fejezet nyílik mindenki életében: 2023 . március 04  -én érkezik a szuperhold Tiszta lappal indulhatunk.A szuperhold ereje arra fog emlékeztetni minket, hogy lépjünk kapcsolatba a fényes oldalunkkal és használjuk ki a hold mágneses erejét. Hangolódjunk az intuíciónkra és szabaduljunk meg attól, ami visszatart minket. Az életünk egy új fejezete nyílik meg most.


A MÁRCIUSI szuperhold új energiahullámra nyit kaput . Az energia aktivál és feltölt minket, együtt rezeg majd velünk és felkészít minket arra, hogy egy új ciklusba lépjünk. Ez az energiahullám magasabb rezgésű lesz, mint amivel eddig találkoztunk. Segít új lehetőségeket ébreszteni és egy magasabb tudatosság felé vezet majd minket.


Holnapi horoszkóp 2023. március 5.: Kos egy álma valóra válhat, a Vízöntőt kellemes meglepetés éri


A Nyilasnak ma több jut az örömből, amit a barátok, mély beszélgetések adnak. Napi horoszkóp következik a hét utolsó napjára.


Kos Holnapi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Az élet különös módon rendezi át a viszonyaidat. Ami tegnap még lehetetlen volt, mára valósággá válhat. Most valamiben igazán szerencsés leszel, és ez új utakat nyithat meg előtted.


Bika holnapi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Vasárnap végre igazán derűs szemmel vizsgálod a környezetedet. Így, hogy a lelked kissé megnyugodni érzed, már nem aggasztanak az utóbbi idők változásai. Végre látod már a jót is, és azt is, milyen irányban haladnak a dolgaid, ami abszolút megnyugtat.



Ikrek holnapi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Lehet, hogy azon rágódsz ezen a hétvégén, hogy munkahelyet kellene változtatnod. Ha az irányt még nem tudod, akkor ma erre is jó ötlettel szolgálhat egy baráti beszélgetés, vagy újsághír, esetleg internetes hirdetés.



Rák holnapi horoszkóp (06.22-07.22.)


Vasárnap különösen nehezen viseled el az olyan emberek társaságát, akik folyton csak fecsegnek, és örökké a saját hangjuk bűvöletében élnek. Nem is kell feltétlen elviselni, ha ilyet tapasztalsz, egyszerűen lépj le angolosan. Ne is magyarázkodj!


Napi horoszkóp 2023. március 5. (fotó: Shutterstock)

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)


Itt az ideje annak, hogy a dolgaid irányítását a kezedbe vedd. Minél inkább így teszel, annál kevesebb meglepetésben lehet részed az elkövetkező időben. Igaz, a változások még téged is meglephetnek, de alkalmazkodó készséged maximális.



Szűz holnapi horoszkóp (08.23-09.22.)


A lelki stabilitásod mintha a múlté lenne. Sajnos vasárnap délelőtt kapkodsz, magad sem tudod, hogy mit akarsz. Jó lenne, ha lenyugodnál kissé. A mai napon inkább ne folytass döntő beszélgetéseket. Csak a pihenés, kikapcsolódás járjon a fejedben!



Mérleg holnapi horoszkóp (09.23-10.22.)


A mai napon a szokásosnál erősebb kisugárzással, személyes varázzsal ruháznak fel a csillagok. Jól teszed, ha használod ezt az erőt, és többet vagy társaságban, fontos, vagy kellemes emberek között. Ma bárkit meghódíthatsz.



Skorpió holnapi horoszkóp (10.23-11.22.)


Legyél óvatos azokkal az ismerőseiddel, akik az utóbbi időben nagyon megváltoztak. Lehetséges, hogy új, nagy tervekkel állnak elő, és a támogatásodat is kérik. Nem kell mindent megtagadni, de nézz utána, nem tévednek-e.



Nyilas holnapi horoszkóp (11.23-12.21.)


Az élet boldog perceiért érdemes élni. Ma ebből a szokásosnál is több juthat. Különösen a barátai társaságodat élvezheted most módfelett. A beszélgetés egyszerre szárnyaló és mélyenszántó. Igazi öröm.



Bak holnapi horoszkóp (12.22-01.20.)


Újdonsült ismeretségeket köthetsz a mai napon. Ezek egy része akár valamilyen perspektívát is jelenthet, de sajnos lehet köztük olyan is, aki csak meg akar vezetni valamilyen téren. Legyél szemfüles, nehogy csalódj!



Vízöntő holnapi horoszkóp (01.21-02.18.)


Ha a mai napra meghívást kapsz, ne habozz elfogadni azt! Bárki is hív meg, még ha nem is érdekel az illető, valamit kaphatsz tőle. Méghozzá éppen azt, amire most a legnagyobb szükséged van. Még ha nem is tudod.



Halak horoszkóp (02.19-03.20.)


Boldog, gondtalan napra számíthatsz. Eddig úgyis úgy érezted, hogy folytonosan valami kötelezettséged van, minduntalan üldöztek a teendőid. Most végre lazíthatsz, olvashatsz, zenélhetsz, kikapcsolódhatsz, főzöcskézhetsz.