Megszűnik az egyik magyarországi bank? Fontos levelet küldtek az ügyfeleknek


Megszűnik az egyik magyarországi bank? Fontos levelet küldtek az ügyfeleknek



Május első napjától a magyar ügyfelek ünnepelhetik vagy átkozhatják a Takarékbank és az MKB összeolvadását. Új néven folytatja a két népszerű szolgáltató április 30. után. 


Mostanra várhatóan már mind a két bank ügyfelei megkapták a saját értesítőiket az elektronikus felületeken. Így történt ez egyik olvasónkkal is, aki a minap az Electra felületére lépett be. A Takarékbank ügyfele elárulta, hogy már korábban olvasott a médiában a két társaság fúziójáról, ám hivatalos üzenetet csak most kapott erről. Sándor elárulta, hogy bízik benne, hogy az általa már évtizedek óta remek partnernek számító „takarék” a jövőben is a megbízhatóság alapköve lesz az életében.



Olvasónk beszámolt arról, hogy még két hónapig mondhatja magát a már pár éve Takarékbankként létező pénzintézet tagjának, és számára ez érzelmi kérdés. Ugyanis fiatalon lett az egyik helyi takarékszövetkezet ügyfele. Sőt, Sándor azt is elárulta, hogy bizakodik abban, hogy az idei év elején bezárt községi fiókja is, ahol egykor számláját nyitotta, újra kitárja ajtaját a jogutód MKB jóvoltából. Mint ismert, a Takarékbank a közelmúltban több vidéki képviseletét is bezárta költséghatékonysági okokkal magyarázva.