Meg be se ért a börtönbe, máris kivételeznek vele.. Ezt egy sima emberrel miért nem teszik meg?!


Meg be se ért a börtönbe, máris kivételeznek vele.. Ezt egy sima emberrel miért nem teszik meg?!Friss hírek érkeztek a börtönből. Galambos Lajost elzárták a többi rabtól, és talán munkát sem vállalhat majd a börtönben.


Galambos Lajos szerdán vonult be a baracskai büntetés-végrehajtási intézetbe, hogy megkezdje 3 év 6 hónapos börtönbüntetését. Eredetileg már február 15-én jelentkeznie kellett volna Kecskeméten, de a zenész annyira rossz egészségi állapotban van a betegsége miatt, hogy megpróbált halasztást kérni a bíróságtól. Kérését elutasították, így nem kerülhette el a dolgot. Lagzi Lajcsit szerda reggel egy mentőautóval szállították Baracskára, és azóta is mindenkit az érdekel, hogy mi lehet az ország trombitásával.Voltak olyan hírek, hogy Lajcsi akár péknek is állhatna a börtönben, illetve hogy az első napja bizonyára arról szólt, hogy összeismerkedett cellatársával, akit a rabok fogdaögynöknek vagy téglának hívnak.


MEGBÍZHATÓ FORRÁSBÓL TUDJUK, HOGY MINDEZ NEM IGAZ.

A Promotions-nek ugyanis egy belső informátor nyilatkozott, aki megerősítette, hogy Galambos Lajost rögtön elzárták a többi rabtól, amint betette a lábát a büntetésvégrehajtási intézménybe.


„Galambos Lajos jelenleg még egyedül tölti a napjait, hiszen a magyarországi börtönökben szigorú szabályokzások vannak még mindig érvényben a koronavírus-járvány miatt, ezért Lajos 10 napig most külön zárkában van”


Informátorunk szerint Lajcsival már az első délutánján elbeszélgetett a nevelő tisztje, majd részt vett egy orvosi-vizsgálaton is. Megállapításra került, hogy valóban krónikus és kezelt beteg, így aligha vállalhat majd munkát a börtön falain belül.


A gyógyszereket, amiket bevitt magával, az állapota ellenére sem tarthatja magánál, azt napi két-három alkalommal fogja személyesen átadni számára egy ápolónő, aki a nap 24 órájában képes fogadni a betegeket az intézetben. Továbbá megtudtuk, hogy Galambos Lajos már felvehette a kapcsolatot a hozzátartozóival, de még nem kaphatott saját használatra mobiltelefont, azt csak előre tudja majd megigényelni.