Úgy megverte a szomszédja Németh Kristófot, hogy azonnal hívni kellett a mentőt. Több csontja eltört, nagy a baj


Úgy megverte a szomszédja Németh Kristófot, hogy azonnal hívni kellett a mentőt. Több csontja eltört, nagy a bajRendőrségi ügy lett a dologból.


Félelmetes történetet elevenített fel Németh Kristóf abból az időből, amikor főiskolásként Pesten béreltek lakást.


"Közösen béreltünk egy lakást a Klauzál utcában. Tény, hogy egy új “bulilakás” volt, tehát mi rászolgáltunk arra, hogy nem lettünk a legnépszerűbb lakótársak ott a környéken. Ezt elismerem. A lényeg: egy nap a nemtetszését fejezte ki az egyik szomszédom, amikor indultunk bulizni, vagy csajokkal találkozni, és a cselédlépcsőn mentünk le ott, ahol laktunk. Utánam lépett és ezzel a felkiáltással, hogy 'Többet nem fogsz te szerepelni a televízióban, te kis b..i”', egy jobb csapottal szilánkosra zúzta az orrcsontomat, meg az arcomat. Ezerrel ömlött a vér, tört a csont, valahogy lementem a ház elé, rendőrséget hívtam, mentőt” - idézte fel a története a naphire.hu-nak a színész.


Németh Kristóf orrát helyretették, 4 és fél centit mozdult el az orrcsontja így később újabb műtétek következtek. Elmesélte, néhány évvel később visszament a házba, még mindig ott volt a vérspricc a lépcsőfordulóban.