Ez volt Gálvölgyi János első kérdése, miután felébredt az altatásból


Ez volt Gálvölgyi János első kérdése, miután felébredt az altatásból



A Kossuth-díjas színművész, Gálvölgyi János jelenleg kórházi ápolás alatt áll, azonban az állapota folyamatosan javul. Meglepő első kérdése altatásból való felébredése után az volt, hogy “ugrott-e a szerepe Pintér Bélánál a Fifty-Sixben.”

Gálvölgyi a közeljövőben csatlakozik a társulathoz, amely az őszi évadban indul. Jelenleg néhány darabban szerepel, de hivatalosan még nem tagja a társulatnak.



“Tegnap már szerencsére sokkal jobb híreket kaptunk, és igazán megható volt, hogy amint János meg tudott szólalni, először a társulatról kérdezett. Így hát ezennel szeretnénk bejelenteni: Gálvölgyi János a következő évadtól társulatunk tagja, és számítunk rá szeptemberi bemutatónkban is.” – közölte a társulat közösségi oldalán.


“Tegnap már szerencsére sokkal jobb híreket kaptunk, és igazán megható volt, hogy amint János meg tudott szólalni, először a társulatról kérdezett. Így hát ezennel szeretnénk bejelenteni: Gálvölgyi János a következő évadtól társulatunk tagja, és számítunk rá szeptemberi bemutatónkban is. A próbafolyamatot a tervek szerint június közepén kezdjük, János pedig akkor csatlakozik majd hozzánk, amint ezt az egészségi állapota lehetővé teszi”– írta közösségi oldalán a társulat, amit a Pénzcentrum szúrt ki. A próbafolyamat június közepén kezdődik, és Gálvölgyi csatlakozik hozzájuk, amint az egészségi állapota ezt lehetővé teszi. A Pénzcentrum szerint jelenleg Gálvölgyi gyógyulása a legfontosabb, és fontos, hogy pihenjen. Ezért nem kizárt, hogy a júniusi Marshal Fifty-Six és Kaisers TV, Ungarn előadásokat ideiglenes beugrók tartják meg, azonban erről később adnak tájékoztatást.


Gálvölgyi János hozzáállása és elkötelezettsége a színház iránt inspiráló, és a közönség alig várja, hogy újra a színpadon láthassa.