EZ KŐKEMÉNY! Ezt tette Tóth Vera, miután megtudta, hogy Krausz Gábor nyerte a Dancing with the Starst


EZ KŐKEMÉNY! Ezt tette Tóth Vera, miután megtudta, hogy Krausz Gábor nyerte a Dancing with the Starst


 

Sógora mellett áll Tóth Vera. Az énekesnő szombat este a Dancing with the Stars döntőjében jelent meg, hogy Krausz Gábort segítse, aki Mikes Annával együtt, T. Danny és Lissák Laura, valamint Marics Peti és Stana Alexandra ellen harcol a győzelemért. Bár Vera húga, Tóth Gabi és a sztárséf idén nyáron közölték, hogy hat év után elválnak, de a válás ellenére Vera és Gábor barátsága erős maradt.


Jelenlétével Vera mutatta, hogy mellette áll a sógora és támogatja őt, hiába változott meg az élete. Az énekesnő adáson kívül a táncparkettre is kiment, hogy táncoljon egyet. Tóth Vera egy rövid táncra is rávehető volt adáson kívül. Mikor végül megtudta, hogy Gáborék nyertek, könnyes szemekkel gratulált nekik, ami ritka nemes gesztus. Ezt nem gondoltuk volna Veráról. Tisztelet érte!


EKÖZBEN TÓTH GABI:


Az énekesnő megnyilatkozása sokakat meglepett.


A TV2 népszerű showműsora, a Dancing with the Stars szombaton ért véget Mikes Anna és Krausz Gábor sikerével, amiről az atv.hu is beszélt korábban. A stúdióban mindenki boldognak tűnt a páros győzelme miatt, ahol ott volt a sztárséf egykori sógornője, Tóth Vera is, hogy élőben biztassa őt.


De nem csak Vera volt az a Tóth, aki boldog volt a séf sikeréért. Bár Gábor és Tóth Gabi házassága véget ért, mégis az énekesnő volt hitvese az Instagramon, a storyiban gratulált a táncolóknak.

 Gabi azonban nem csak az online felületen mondott gratulációt, hanem élőben is, a vasárnapi Sztárban sztár leszek! című showban is - írja a 24.hu. A zsűriasztalnál így szólt Gabi:


"Innen is szeretnék gratulálni Krausz Gábornak és Mikes Annának, hogy megnyerték a Dancing with the Starst. Örülök, hogy hozzátehettem ehhez…"