Itt a vége!Drámai hír érkezett!Rossz hírek jöttek Reviczky Gáboról!


Itt a vége!Drámai hír érkezett!Rossz hírek jöttek Reviczky Gáboról!Reviczky Gábor úgy határozott, hogy többé nem vállalkozik új színdarabok elvállalására, mivel úgy érzi, nem bírná ki egy teljes próbafolyamat terheit. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész bár visszatért a színpad világába, elismeri, hogy állapota a betegség előtti időszakhoz képest megváltozott.


 Mint ahogy az Index is megírta, a díjazott színész az utóbbi időben több kemoterápiás kezelésen esett át, amelyek közül az első háromat jól viselte. Azonban a negyedik és ötödik kezelés már jelentősen megterhelte őt, a hatodik kezelés után pedig kifejezetten rosszul lett, gyengült, szédüléssel, többszöri ájulással és állapotromlással küzdött – mostanra azonban állapota javulni látszik.


Ennek ellenére Reviczky Gábor ismét a színpadra lépett, és a "Képzelt beteg" című darab főszereplőjeként tért vissza a Pesti Színház műsorára.


Büszkén mondhatom, hogy óriási siker volt. Nagyon komoly, intellektuális közönség volt, akik komolyan vették a darab humorát. Bevallom, a végére jobban elfáradtam, mint a betegségem előtt, de tudja, ez amolyan nagyon jóleső fáradtság.