Még durvább bejegyzést tett közzé Varga Judit volt férje, mindent feltett egy lapra! Ezrek osztják a szavait! "Nem félek és azt kérem, hogy..."


Még durvább bejegyzést tett közzé Varga Judit volt férje, mindent feltett egy lapra! Ezrek osztják a szavait! "Nem félek és azt kérem, hogy..."



  – Tudom, hogy a tegnapi döntésemmel sok barátomat elveszítem, amit őszintén sajnálok. A szabadságnak mindig ára van, néha óriási, de van, amikor már nincs hova hátrálni – erről írt Magyar Péter, Varga Judit volt igazságügyi miniszter volt férje közösségi oldalán vasárnap. Magyar maga is viselt állami pozíciókat, ám Novák Katalin és Varga Judit szombati lemondása után bejelentette, ő maga is elbúcsúzik tisztségeiről, amit azzal indokolt: „Egy percig sem akarok olyan rendszer részese lenni, amelyben az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba”.


Magyar új posztjában leszögezte: tisztában van vele, „hogy a rogáni propagandagépezet szemében a mai naptól egyszerre leszek áruló, bűnöző, bosszúálló, pszichopata, drogos, gyerekverő, brüsszelita, sorosbérenc, háború párti, stb… Egyik sem vagyok”. – Volt szerencsém személyesen is megismerni a rendszer és a szolgálatok működését, ezért tudatában vagyok annak, hogy mostantól minden eszközzel megpróbálnak majd vádolni, lejáratni, ellehetetleníteni és ehhez fel fogják használni a korábban hozzám közel állókat is, de innen is jelzem, hogy nem félek és azt kérem, hogy senki se féljen kiállni az igazságért, a hazánkért és az elesettekért – folytatta.