A TV2 is leadja Varga Judit interjúját...


A TV2 is leadja Varga Judit interjúját...



Szerda este került fel a Youtube-ra az az interjú, amit Varga Judit, egykori igazságügyi miniszter adott Hajdú Péter Frizbi című műsorának, és ami már közelíti az egymilliós megtekintést.


Az interjú tévés karrierje már egy nappal később elindult, akkor a Hír TV tűzte műsorra főműsoridőben. Most pedig a Tények.hu-n jelent meg az információ, hogy az interjú a Super TV2 műsorán is menni fog, méghozzá húsvét hétfőn, este 21 órakor-


A Super TV2-n fut többek között a Power Of Love – A szerelem ereje című saját gyártású párkereső valóságshow, illetve a Jóban Rosszban és a Hal a tortán ismétlései is. Az eredeti műsorterv szerint a Nyitva című magyar vígjáték országos premierje lett volna abban az időpontban, amire most bekerült az interjú.


Varga Judit, a kegyelmi ügy után a közélettől visszavonuló korábbi igazságügyi miniszter Hajdú Péter YouTube-műsorának, a Frizbinek adott interjút, ahol az 1 óra 45 perces felvétel nagy részében bántalmazóként írja le exférjét, Magyar Pétert.


Varga az interjúban verbális és fizikai abúzusra is hoz példákat a házasságukból, és azt állítja, Magyar Péter személyes bosszúja áll a férfi politikai szerepvállalása mögött. Ez volt eddig az egyetlen interjú, amit a kegyelmi ügy kirobbanása óta adott az után, hogy bejelentette: visszavonul a közélettől.


Az interjúban Varga nem közéleti témákról beszélt, hanem a magánéletéről. Hogy milyen témák maradtak ki, arról itt írtunk cikket. Hajdú Péter az interjú másnapján azt nyilatkozta a 444-nek, hogy a Frizbi bulvárplatform, ezért nem ment bele közéleti kérdésekbe Varga Judittal. Az adás elején Hajdú ezt a döntését még azzal indokolta, hogy nem szeretné, hogy az interjú a rogáni propaganda termékeként legyen megemlítve a sajtóban.