Gyászba borultak Dombovári István barátai, követői, szerettei. Most jött a drámai hír az ismert humoristáról


Gyászba borultak Dombovári István barátai, követői, szerettei. Most jött a drámai hír az ismert humoristáról



A humorista a kezdetek óta, vagyis 16 éve tagja a Showder Klubnak, viszont most úgy érezte, változás kell az életébe. Leszögezte, hogy nem veszett össze senkivel és nem is rúgták ki, egyszerűen csak nem tervezi meghosszabbítani a lejáró szerződését.

16 év után hagyja ott az RTL-en futó Showder Klubot Dombóvári István, aki már a kezdetek kezdetén, 2008-ban is ott volt a csapatban, amikor a csatorna útjára indította a standup műsort. Olyan, azóta már klasszikus arcokkal kezdte a humorestet Dombóvári, mint Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Aranyosi Péter, vagy a nagyon hamar önálló pályára álló Bödőcs Tibor.

Nem vesztem össze senkivel, nem rúgtak ki, egyszerűen lejárt a szerződésem, amit én már nem szerettem volna meghosszabbítani

– szögezte le Instagram-posztjában a humorista, amelyben saját maga jelentette be távozását.


Hozzátette, hogy nem akart „csak úgy eltűnni”, hiszen nagyon sok mindent köszönhet a műsornak, s az utolsó adásában, mint mondta: „személyesen is el fogok búcsúzni”. Önálló estjeivel viszont továbbra is járja a világot Dombóvári, posztját azzal zárva, hogy ezekre „mindenkit vár szeretettel”.