Még pár nap és lemond a teljes kormány - Magyar Péter aznap teszi közzé a bizonyítékokat


Még pár nap és lemond a teljes kormány - Magyar Péter aznap teszi közzé a bizonyítékokat



Március 26-án nagy durranásra készül Magyar Péter.


Magyar Péter szombat délután ismét felkavarta az internet állóvizét, közösségi oldalán ugyanis az alábbi bejegyzés jelent meg:


„Március 26-án 9.00 órakor, mielőtt belépek az ügyészség épületébe, közzéteszem a Youtube csatornámon és itt is azt a felvételt, ami bizonyítja az állításaimat.


Ezután sem a kormány, sem a legfőbb ügyész nem tehet mást, mint hogy benyújtja a lemondását. Hogy ezt megteszik-e, az nyilván az ő döntésük. Ha igen, akkor még marad esély arra, hogy a Fidesz becsületes része átmentsen valamit későbbre a polgári Magyarország ideájából. Ha nem, akkor azt teszik a jobboldallal, amit anno az öszödi beszéd után Gyurcsány Ferenc tett a saját pártjával.


A hatalmát, vagyonát és szabadságát féltő uralkodó elit nyilván mindent elkövet addig is és azután is, hogy megpróbáljon lejáratni. Hazudnak reggel, hazudnak este, hazudnak minden hullámhosszon. De van egy rossz hírem nekik: minden a lejáratásomra költött adóforint kidobott pénz. A magyar emberek átlátnak a hazugságokon, senki nem veszi már be a propaganda aljas rágalmait.


Táncolj Toni, búcsúbuli.” – írta Magyar.


Varga Judit volt férje üstökösként érkezett a magyar politikai és közéletbe, mostanra pedig valószínűleg már nincs olyan ember az országban, aki ne hallotta volna a nevét.


Mint azt már a Blikk is megírta, Magyar Péter jövő kedden ismét ügyészségi meghallgatásra megy, és már a legutóbbi látogatása után azt mondta, legközelebb bizonyítékokkal érkezik. Most azonban úgy fest, hogy reggel 9-kor már az ügyészségi vizit előtt a Facebookon és a YouTube-on is közzéteszi bizonyítékait.


Magyar korábban azt mondta, bizonyítékai vannak arra, hogy


a bírósági végrehajtók korábbi, korrupcióval vádolt elnöke, Schadl György „Rogán Antal propagandaminiszter embere volt”.

a vád szerint vele összejátszó egykori igazságügyi államtitkárt, Völner Pált a kormány már őrizetbe vétele előtt fél évvel figyelmeztette.

Rogán Antal vagy emberei manipulálták az ügyészségi iratokat.