Összejött Jákob Zoli és Mónika? Együtt nyaraltak, és Zoli tölti Mónika körmét


Összejött Jákob Zoli és Mónika? Együtt nyaraltak, és Zoli tölti Mónika körmét


Erdélyi Mónika és Jákob Zoltán tavaly egy rendezvényen találkoztak először, és hamar rájöttek, hogy nagyon jól kijönnek a másikkal, megértik egymást. Erdélyi a hot! magazinnak elárulta, hogy rögtön a legelején megfogta őt az üzletember humora és lazasága. Ráadásul úgy látja, Jákob a női természet nagy ismerője is, ezért bátran fordul hozzá, ha valakinek ki akarja önteni a lelkét.


„Anyukám a lelki társam, de most sem ő, sem a barátnőim nem voltak elérhetők. Gondoltam egyet, és felhívtam Zolit. Elsőre felvette a telefont, és fél órán keresztül ápolta a lelkemet. 


Zoli nem először bizonyította, hogy nemcsak a szakmájában van otthon, hanem a női lélekben is otthonosan mozog. Nagyon okos, és kiváló meglátásai vannak; a lelki társam lett.

Ő nem szokott úgy kibukni, mint én, egyelőre nem tudom elképzelni, hogy én ápoljam az ő lelkét, de lehet, hogy egyszer erre is sor kerül” – idézi a Bors Erdélyit.


Mint kiderült, az egykori műsorvezető és a Nagy Ő gyakran találkozik, már többször is jártak külföldön nyaralni a gyermekeikkel, és egy közös munka is körvonalazódni látszik.


Zoli már jól ismeri Mol­lit, én pedig a nagy fiát, a lányokat, a kollégáit és a bátyját is. Sokszor elhív bennünket is a jó hangulatú baráti társaságba, augusztus 20-án nála néztük a tűzijátékot. Hiszek a férfi-női barátságban. Nagyon örülök, hogy megismerkedtünk; az ilyen minőségű kapcsolatokra mindenkinek szüksége van. Ha vele vagyok, úgy érzem, hogy olyan, mintha töltőre tennének

– fogalmazott a tévés.