Gyászba borult Azariah közösségi oldala. Váratlanul meghalt a sztár menedzsere


Gyászba borult Azariah közösségi oldala. Váratlanul meghalt a sztár menedzsere


36 évesen meghalt Ferich Balázs, a Supermanagement társalapítója.


Ruha nélkül nyitott ajtót a pizzafutárnak egy angyalföldi nő – Elképesztő történetek a fővárosból az online kiszállítás korában

Ő Árpa Attila 19 évvel fiatalabb barátnője: lefotóztuk őket a filmbemutatón

Ferich Balázs társalapítója volt a magyar zenei piac legsikeresebb kiadó-menedzsmentjének, a Supermanagementnek. A legsikeresebb magyar előadók tartoznak hozzájuk, mint Azahriah és a Wellhello vagy a The Follow The Flow. Balázs hosszú betegség után hunyt el, 36 éves volt – írta meg a Forbes.


A Supermanagement másik alapítója, barátja Tóth Gergő búcsúzott a Facebookon Balázstól. Leírta, hogy a Cloud 9+ volt az első banda, amelyet sikeresen menedzseltek együtt. Ezután hatalmas kockázatot vállaltak, amikor megalapították a Supermanagementet, amivel lecserélték a nagykiadós hátteret a saját vállalkozásukért. A Wellhellóval indultak, utána leszerződtették az Anna and the Barbies és a Follow the Flow-t. Ezután a kis kiadójukból komoly vállalkozás lett. Dzsúdló után leigazolták Azahriah-t és Desht is.


Gergő leírta, hogy "Balázst imádták az előadóink, kollégái. Über-maximalista volt a melóban, nem elégedett meg sosem a második hellyel. Folyamatosan azon agyalt, hogyan lehetnénk még jobbak és jobbak."


Ferich Balázs még csak 36 éves volt. Felesége és két gyermeke gyászolja.