Jöhet az esküvő: Ő Kiszel Tünde 40 évvel fiatalabb szerelme - Szavunk elállt!


Jöhet az esküvő: Ő Kiszel Tünde 40 évvel fiatalabb szerelme - Szavunk elállt!



Kiszel Tünde, a híres naptárdíva, nem tudja elfogadni az öregedést. A 64 éves sztár folyamatosan retusált és szűrőzött fotókkal mutatja magát a közösségi médiában, megpróbálva elhitetni rajongóival, hogy az idő múlása nem érinti őt, és még mindig olyan frissnek és fiatalnak tűnik, mintha épp csak belépett volna a 30-as éveibe.


Tünde sosem választ férfit korának megfelelően. Inkább olyan fiatalemberekkel kerül kapcsolatba, akikkel úgy érezheti, mintha visszafordíthatná az idő kerekét, és újra fiatalnak érezné magát mellettük. Tíz évvel ezelőtt már volt egy akkor 21 éves partnere, így Tünde hű maradt ahhoz, hogy csak olyan férfiakkal álljon kapcsolatban, akik legalább 30 évvel fiatalabbak nála.


A naptárdíva legújabb szerelme, Ricsi, akit állítása szerint üzletembernek mond, valószínűleg még nem töltötte be a 30-at, így Tünde most is egy legalább 35 évvel fiatalabb férfival dicsekszik az oldalán. Hol ismerkedhetett Kiszel Tünde? Talán egy naptár dedikálásos eseményen találkozott először új szerelmével.