Havas Henrik kipakolt Várkonyi Andreáról: „Mondogatták róla a kollégák, hogy anyagias, és hajt a pénzre”


Havas Henrik kipakolt Várkonyi Andreáról: „Mondogatták róla a kollégák, hogy anyagias, és hajt a pénzre”Havas Henrik a 74. születésnapja alkalmából interjút adott a Star magazinnak. Az ismert újságíró, aki híres a szókimondásáról, elárulta, hogy mielőtt személyesen találkozott volna vele, sosem hallott Azariahról. Emellett őszintén megosztotta véleményét Tóth Gabiról, Bochkor Gáborról és Várkonyi Andreáról is a feltett kérdésekre válaszolva.


Utóbbiakról ezt mondta:


– …az a bajom a magyar médiával, hogy nincs benne semmiféle tudatosság. Nem építenek fel személyiségeket, senkiből nem akarnak márkát csinálni. Vannak, akik tudatosan, vagy a véletlenre építve összehozzák, mint Bochkor Gábor. Bár ő éppen nem jó példa, hiszen csapnivaló tévés annak ellenére, hogy az egyik legjobb rádiós itthon….


Várkonyi Andreára pedig így emlékszik:


„..Várkonyival annak idején együtt dolgoztam a Mokkában 2004 és 2007 között. Ő híradós volt akkor. Nagyon jóban volt Claudiával, és gyakran ott ültek a stúdióban – hallgatták, milyen okos dolgokról beszélek a pénzügyminiszterrel vagy a pártelnökkel.


Kedves, szimpatikus lánynak tűnt, bár már abban az időben is mondogatták róla, a kollégák, hogy anyagias, és hajt a pénzre.


Nyilván nem kérné ki magának, ha azt mondanám, ilyen típus, hiszen ha nem lenne anyagias, mit látott volna Mészáros Lőrincben vagy Bochkor Gáborban? Legyünk őszinték: Gábor nagyon kedves, rendes ember, kiváló rádiós, de a falnak megyek, amikor szívtiprónak nevezik. Ha Bochkor szívtipró, akkor én mi vagyok? Alain Delon?”


– mondta Havas Henrik.