Kedves kisfiú..a szüleid ezt a lufit engedték el születésed alkalmából..DE ezt nem tudják a felelőtlenek


Kedves kisfiú..a szüleid ezt a lufit engedték el születésed alkalmából..DE ezt nem tudják a felelőtlenek


Kedves fiúgyermek!

Ki pár napja erre a világra érkeztél, és még mit sem tudsz arról hogy szerető édesanyádon túl is tart a világ. Köszöntelek téged szívből jövő szeretettel! Kívánom, hogy mire felelősségteljes felnőtt leszel, addigra ismerd meg a Tapió-Hajta Vidéke Tájvédelmi Körzet eme szép kaszálóját, ahova most, az érkezésed alkalmából, a jelen kevésbé felelősségteljes felnőttei ezt a lufit juttatták.

Remélem még lesz szerencséd azokhoz a védett allat és növényfajokhoz (utóbbiból kettőt "elrejtettem" a képen, a leggyorsabb megfejtő ingyenesen részt vehet egy tetszőleges vezetett túrámon) amelyek ezen a területen élnek, és amelyet a jelen felnőttei sajnos tucatnyi módon veszélyzetetnek.
Kívánom, hogy boldog életed legyen, boldog életed egy olyan világban, ahol a csecsemők már az anyatejjel szívják magukba a páratlan magyar táj szeretetét és tiszteletét.

És kedves jelen felnőttei, kérlek osszátok meg ezt a felhívást, hátha eljutnak jókívanságaim a családhoz.

És hátha eljut azokhoz a boldog családokhoz, akik gyermekáldast, mennyegzőt, ezüst arany vagy épp gyémántlakodalmat ünnepelnek. Esetleg ballagnak, szülinapoznak, vagy csak bármilyen alkalomból lufik szélnek eresztésére készülnek. Kérem őket, ne tegyék! Ugyanis a lufik elengedése a pillanatnyi öröm után bosszúságot, szerencsétlen esetben akár vétlen állatok halálát is okozhatja.
Segítsetek mindannyian, hogy a tudás és a jósag fénye legyőzze a sötétséget, segítsetek hogy ez a kis ártatlan fiúgyermek egy jobb vilagba nőhessen fel!