Ekkor kísérik utolsó útjára a kis Zoét.. A családnak egyetlen kérése van csupán a temetéssel kapcsolatban


Ekkor kísérik utolsó útjára a kis Zoét.. A családnak egyetlen kérése van csupán a temetéssel kapcsolatban


Kicsi Zoé! Nyugodj békében! Mosolyod és küzdelmed bennünk él tovább! Segítsünk a családnak a temetés költségeiben, és a mindennapi életben. Mert a szülőknek fel kell gyermekeiket nevelni!
Korábban itt a csoportban is gyűjtöttünk pénzt Zoé gyógyulására. A kislányt sajnos legyőzte a gyilkos kór, örökre eltávozott.Mindössze 6 és fél évet élt. Gyászolják a szülei, testvére, hozzátartozói, mindenki aki szerette, és tett azért, hogy a pici lány győztes legyen. Sajnos a sors nem így akarta. Pici Zoé, nyugodj békében, nem ezt érdemelted az élettől. A családnak őszinte részvétünket fejezzük ki, osztozunk a gyászban, fájdalmukban.

Édesanyja így búcsúzott az eltávozott gyermekétől:

"A legfájdalmasabb dolog történt meg velünk eddigi életünk során. Felfoghatatlan fájdalom ért minket. Az egyik legszebb, leggyönyörűbb hercegnőnk hagyott itt minket! Te leszel drága kislányom a legszebb csillag az égen! Köszönöm neked a 6 és fél évet, köszönöm hogy az édesanyád lehettem - írta édesanyja, Papp Zsuzsa a közösségi oldalra."

Szomorú kötelességem a következő mondatokat leírni:

"Zoét július 15.én, 15 órakor kísérhetjük utolsó útjára, az Ömbölyi temetőben.

Megkérlek Titeket, amennyiben tudtok, segítsetek a temetés költségeiben, amit hétfőn kell a családnak kifizetni. Sajnos nem tudják hirtelen kifizetni. Személyesen is lehet náluk.

4373 Ömböly, Petőfi Sándor utca 40

Vagy utalhattok: 10403428-86766977-65481006

Közleménybe mindenképp írjátok: Zoé adomány "