Fájt a pocakja a 3 éves kisfiúnak.. Reggel már nem kelt fel..


Fájt a pocakja a 3 éves kisfiúnak.. Reggel már nem kelt fel..



Gyomorfájásra panaszkodott egy 3 éves tüneményes kisfiú, majd két napra rá meghalt.

Az egyébként egészséges, mindig mosolygós 3 éves kisfiú, Jude Chinn mindössze 48 órával később meghalt, hogy gyomorfájással ment aludni. Anyja, Laura Chinn most elmondta, mi is történt gyermekével, aki váratlanul hunyt el a bristoli gyermekkórházban tavaly június 5-én.


Jude a tragédia előtt két nappal korábban még egészségesnek tűnt, mikor lefeküdt aludni, de éjszaka fájni kezdett a gyomra és hányt is. Másnap reggel kórházba szállították. Az átvizsgálások során kiderült, hogy a hároméves gyerek belei összecsavarodtak, és annak ellenére, hogy sürgősségi műtéten esett át, az orvosok nem tudták megmenteni az életét – írja a Daily Star.


„Boldog, mosolygós kisfiú volt, imádta a testvéreit. Egyik nap lefeküdt aludni, onnantól minden megváltozott„ – mondta Laura. „Kezdetben cukorbetegségre gyanakodtak, míg át nem vizsgálták a hasát. Kiderült, hogy rengeteg folyadék van ott, ahol nem lenne szabad, hogy legyen. Azonnal megműtötték, kivágták a belének egy részét, de így sem élte túl. Ekkor összedőlt a világunk” - mondta könnyeit visszafojtva az anya.