.

Felment az Angyalokhoz a kis Vivi.. a kislánynak sikerült az utolsó kívánságát teljesíteni, majd örökre lehunyta pici szemeit..Megszülte kisfiát, majd alig egy hónappal később eltemette kilencéves kislányát egy szolnoki családanya. Vivien leukémiában szenvedett, és bár a család végig reménykedett, a mindig mosolygós nagybeteg gyermek tisztában volt vele, mi vár rá.

 

A kis Vivien izgatottan várta kisöccse érkezését. Már azt is eltervezte, miben fog segíteni a kisfiú körül, miközben már jól tudta, hogy súlyos betegségben szenved. Szeptember elején Szolnokról Budapestre szállították csontvelő-transzplantációra. Az édesanyja sokáig vele lehetett, de aztán októberben át kellett mennie a szülészetre, hogy 19-én a világra hozzá Marcellt. Két hétig volt otthon az újszülöttel, de aztán visszament a kislányához, hogy támogassa. Vivike pedig november 23-án örökre lehunyta a szemét, de legalább megérhette az öccse születését, és természetesen képeket is kapott róla.


EGY HÉTFŐI NAPON MENT EL. HISZEK BENNE, HOGY ODAFÖNN TALÁLKOZUNK VIVIENNEL.

– A halála előtt három héttel az anyukámnak, a nagymamájának mondta, hogy nem veszi be már a gyógyszert, mert megvan már a helye a mennyországban. Ezt hallva megpróbált megvigasztalni, mondván, hogy ő örökre velünk marad – fogalmazott a Borsnak Mónika, a gyászoló édesanya.

– Próbálom magamat tartani, de egyre nehezebb. Ott voltam Vivi mellett az utolsó pillanatig.


A kislány szobáját sokáig érintetlenül hagyta a család, úgy volt, ahogy utoljára hagyta Vivien, de mára megkapta az újszülött Dávidka. A ruháit és a rajzait viszont eltette emlékbe az anyuka.


A HÁZ TELE VOLT AZ ÜZENETEIVEL, MINDENHOVA KIÍRTA, HOGY „SZERETLEK, ANYA!”


– fogalmazott Mónika.


Vivien bátyja májusban lesz 14 éves. Ő egyelőre egyáltalán nem beszél a szeretett húgáról, és nem is sír. A család már beszélt egy pszichológussal is, mert nem jó, ha a tinédzser elfojtja a fájdalmát


– Arra biztattam, hogy nyugodtan élje át a fájdalmát, vagy üssön bele valamibe. Van amikor engem is úgy elkap a keserűség, hogy legszívesebben széttörnék valamit – vallotta be a családanya.

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék