Apukájával egy napon került kórházba Adri, mindketten belehaltak..A fájdalom leírhatatlan..


Apukájával egy napon került kórházba Adri, mindketten belehaltak..A fájdalom leírhatatlan..



Rendbe fogsz jönni!! Ez volt az utolsó üzenet, amit mi a barátaid küldtünk neked….március 14-én….nem jött már rá válasz….álomba szenderültél. Már nem tudhattad mi történik körülötted, hogy apukád, akivel egy napon kerültetek kórházba közben elvesztette a harcot ezzel a kegyetlen betegséggel szemben, hogy mi lesz a kislányoddal, akit akkor még a szíved alatt hordtál. És hiába küzdöttél elszántan és küzdöttek érted az orvosok, április 4-én szíved örökre megszűnt dobogni. 

Adri! Ez nem volt benne egyik felkészülési tervben sem, ezért most állunk némán, bolyongunk, a szívünk darabokban. Számtalan katasztrófával, természetivel vagy magánéletivel találkoztál, tudtad, mit kell tenni, mentél előre állhatatosan, teljes odaadással, ugyanakkor mindig szerényen és mosolyogva. A szelíd mosolyod örök! De most is úgy kellett volna lennie, hogy a végén te győzzél! Hogy meggyógyulsz, és egy szép nyári délutánon karodban az újszülött kislányoddal, melletted 3 éves kisfiaddal és szerető férjeddel együtt örüljünk, hogy túl vagyunk ezen a rémálmon. 
A sokféle fájdalom és szomorúság közül, ami most minket letaglóz a legkegyetlenebb tudni azt, hogy már nem fogod tudni felnevelni a gyermekeidet, példát mutatva az értékes életről…és nekik nem lesz ott az anyukájuk. 
A gyerekeitek édesapjára, az összetört szívű férjedre most roppant feladat hárul, otthon kell maradnia, hogy gondoskodjon az újszülött kislányotokról, kisfiatok mellett. Rajtunk a sor Adri, hogy segítsünk neki és a gyerekeidnek, most anyagi eszközökkel, később, amikor nagyobbak lesznek, pedig elmeséljük nekik, hogy milyen csodálatos ember voltál! Egy angyal!

Hálás szívvel köszönjük ❤️, ha bárki szeretne hozzájárulni Adri gyerekeinek a felneveléséhez, a kisfia szeptemberi óvodakezdéséhez, a kis koraszülött lányának az életben való elindulásához. Ha támogatást küldene bárki, azt kérjük, az alábbi számlaszámra tegye meg: 

Bankszámla tulajdonos: Komáromi Tamás
Bankszámlaszám (K&H Bank): 10402922 – 77515356 – 56491015
Ha valaki külföldről szeretne utalni, IBAN kód: HU66 1040 2922 7751 5356 5649 1015
Közlemény: Adri gyerekeinek