Tragédia történt, levágta egy férfi lábát a 3-as metró a Gyöngyösi utcánál


Tragédia történt, levágta egy férfi lábát a 3-as metró a Gyöngyösi utcánálTragikus hírek érkeztek a fiatal férfi állapotáról, akit péntek délután gázolt el a 3-as metró a Gyöngyösi utcánál.


Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, elgázolt egy embert a metró a Gyöngyösi utcánál péntek délután. A mentőszolgálat közlése szerint a férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba.


Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője még aznap délután elmondta: a 30 év körüli férfi életveszélyes koponya-, mellkasi és végtagsérüléseket szenvedett. A helyszínen stabilizálták az állapotát, de eszméletlen állapotban, lélegeztetve szállították kórházba. A TV2 Tények arról tájékoztatott, hogy levágta a lábát a metró a 30 év körüli férfinek. A csípője kifordult a helyéről és a koponyája is megsérült, életveszélyes állapotban, eszméletlenül, lélegeztetve vitték kórházba. A baleset pillanatok alatt történt, azt viszont még vizsgálják, hogyan esett a férfi a metró alá. A Tények úgy tudja, a férfi a baleset előtt bizonytalanul mozgott a megállóban, mielőtt a sínekre zuhant.