Meghalt egy 3 éves kislány, amikor az édesapja ráesett véletlenül a játszótéren


Meghalt egy 3 éves kislány, amikor az édesapja ráesett véletlenül a játszótéren



Amberlie Pennington-Foley súlyos sérüléseket szerzett, mikor a játszótéren édesapja, Robert Foley ráesett. Az eset tavaly augusztusban történt az új-zélandi Upper Hutt-ban. A kislány, édesapjával karöltve ment ki reggel játszani a házukhoz közeli játszótérre. Apjával együtt a Supernova Ring nevű játékon játszottak, amikor hirtelen megtörtént a baj.


A halottkém jelentése szerint a hároméves kislány nagyon komoly fej és nyaksérüléseket valamint agy- és gerincvelő-sérüléseket szenvedett miután apja véletlenül rázuhant.


Állítások szerint Amberlie a gyűrű legmagasabb részén ült, amikor a keréken álló apja jobbra-balra lépve mozgatta. Peter Ryan halottkém azt mondta, hogy egy idő után Foley úr kezdte elveszteni az egyensúlyát, ami miatt leesett, és amikor leszállt, teljes súlyával ráesett kislányára.


Miután sikerült leszállnia lányáról, látta, hogy nagyon nehezen tartja meg a testét és folyik az orrából a vér. Azonnal fogta és bevitte a legközelebbi orvosi rendelőbe, ám ekkorra már nagyon sápadt volt és nem tudott beszélni. Az asszisztens nő azonnal hívta a mentőket.


Sajnos hiába ért ki a mentőszolgálat a kislány életét már nem lehetett megmenteni. Sokat küzdöttek érte, de a kis teste feladta a küzdelmet. Ryan szerint Amberlie halálát nem a játszótéri játék okozta és arra sincs bizonyíték, hogy édesapja veszélyes vagy meggondolatlan módon működtette volna.



Azt mondta: “Amberlie halála tragikus baleset volt a szó valódi értelmében.”

 

Amberlie édesanyja, Emma Pennington-Foley elmondta: „Az egész Upper Hutt közösség itt, nálunk nagyon sajnálja a kislányunk elvesztését. Ez a tragikus eset még közelebb hozta az amúgy is erős közösséget.” “Nagyon sok ember életét érintette meg.”


Őszinte részvétünk a családnak!