.

4 éves kisfiút hagytak egyedül a szülei a dunaújvárosi strandon.. a vízből húzták ki a kis testét..Egy négyéves kisfiút mentett meg az úszómester szombaton a dunaújvárosi strandon. A gyereket a vendégek húzták ki a medencéből. Pulzusa volt, a légzése azonban leállt. Aznap Karcagon egy 7 éves gyermek halt meg, ő a gyógymedencébe fulladt meg.


Eltűnt a vízben

Egy vendég vette észre, hogy egy négyéves kisfiú elmerült a medencében szombat délután Dunaújvárosban. Azonnal kihúzták a medencéből, majd szóltak a medenceőrnek, aki riasztotta az úszómestert. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.


Eszméletlen volt

Az életmentő azt mondta az RTL Híradónak, hogy először azt hitte, hogy valaki elesett, majd döbbenten látta, hogy egy eszméletlen kisgyerek fekszik a medence mellett.

 

Pulzusa volt

„Mire odaértem, már feküdt egy törölközőn. Felmértem az állapotát, pulzusa volt, de nem lélegzett, ezért lélegeztetni kezdtem. Szerencsére már a második befúvásnál visszanyerte a légzését, így amikor a mentők a helyszínre érkeztek, már stabil állapotban volt”– nyilatkozta az úszómester.

 

Ki lehet a felelős?

Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi történt. Az RTL klubnak a szemtanúk azt mondták, a szülők nem felügyelték a gyermeket.


Szülői felelősség

„Bár felkészült szakmai stábunk van, a gyermekek életének védelme a szülőnek a feladata. A házirendünk tartalmazza, hogy 10 év alatti kiskorú gyermek szülői felügyelet nélkül be sem mehet a medencébe, nemhogy egyedül kóborol az élményfürdő területén” – mondta Szabó György, a DVG Zrt. vezérigazgatója.


Tragédia Karcagon

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, szombaton belefulladt a karcagi strand egyik medencéjébe egy 7 éves kisfiú. A tragédia akkor történt, amikor a gyereket családja egyedül hagyta a vízbe. A kisfiú édesanyjával és annak új párjával volt a strandon. 

 

Keresték a gyereket a szülők

„A bejáratnál a 14 éven aluli gyerekeket csak szülői felügyelettel engedjük be. Sajnos itt a szülői felügyelet nem volt meg. Utána már keresték a gyermeket, de akkor a tragédia már megtörtént” – mondta a tragédia után Andrási István, az Akácliget Gyógyfürdő ügyvezető igazgatója.


Nem volt ott a nagyi

A nagymama a tragédia után azt nyilatkozta, hogy nem volt jelen a tragédiánál, hogy Kálmánkát egy 17-18 éves helyi fiú emelte ki a vízből. Csaba azután segítségért kiáltott, majd valaki hívta a mentőket.


Mentőhelikopter is érkezett

Ezután a helyszínre több mentőautó is érkezett. Még mentőhelikoptert is kértek az orvosok, de sajnos a 7 éves kisfiú életét nem tudták megmenteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Népszerű bejegyzések

Népszerű bejegyzések

Kapcsolatfelvételi űrlap

Név

E-mail *

Üzenet *

Keresés ebben a blogban

Érdekes cikkek

Érdekességek

Ajánlott bejegyzések

Címkék