Rossz hír érkezett Csollány Szilveszterről


Rossz hír érkezett Csollány Szilveszterről



Már egy hónapja kórházban van, lélegeztetőgépen és harcol az életéért Csollány Szilveszter. December 6-án került napvilágra, hogy intenzív osztályon ápolják Sydney 51 éves olimpiai bajnokát,írja a blikk.hu


A tornász még november elején kapta el a koronavírust, aztán két hét után annyira rosszul lett, hogy mentővel Sopronból az egyik budapesti kórházba, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetbe szállították, s azóta is ott kezelik. Állapotáról semmit sem közöl a család, csupán annyit lehet tudni, hogy a gyűrűn olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportoló állapota továbbra is válságos, és állítólag egy speciális lélegeztetőgépen van. A tüdejéből folyamatos szívják le a váladékot.


Csollány Szilveszter korábban a Facebook-oldalán több oltásellenes posztot is megosztott. Nem akarta felvenni a koronavírus elleni vakcinát, ám mivel Ausztriában dolgozott, egy kis kismartoni klubnál volt edző, ahol megkövetelték tőle – a gyerekek miatt is – a védettséget, ezért beoltatta magát. Dr. Letoha Tamás kutatóorvos hozta nyilvánosságra, hogy az olimpikon egydózisú vektorvakcinát, Janssent kapott. De sajnos már későn, csupán két héttel azelőtt, hogy bekerült volna a kórházba, így gyakorlatilag nem tudott kialakulni a megfelelő védelem a szervezetében.


– Oltott volt. A család orvosa hívott segítséget kérve. Az antikoagulációs terápiával a nővéremék 25 százalék mortalitással, halálozási arányszámmal kezelik a COVID-betegeket. De a Korányiban az ország legjobb koronvírus-orvosai kezelik őt, Magyarország legkiválóbb doktorai vigyáznak rá. Egydózisú vektorvakcinát vett fel. Itt egy olimpiai bajnokot teszünk tönkre fals információk alapján – írta bejegyzésében Letoha Tamás, aki már 20 éve dolgozik együtt a Pfizerral..


1 hónapja lélegeztetőgépen van az Olimpikon, az állapota továbbra is válságos.