Válassz egy ajtót, megmondom a jövőd..


Válassz egy ajtót, megmondom a jövőd..Ezen a képen nyolc varázslatos ajtót láthatsz, amelyek különböző jövőbe vezetnek!


Bízd a tudatalattidra a választást, mert ő tudja, mire van szükséged! Miután letetted a voksod valamelyik ajtó mellett, olvasd el a hozzá tartozó leírást!


Íme tehát a nyolc ajtó:


1. AJTÓ


Ha az első ajtót választottad, olyan ember vagy, aki szereti az életben az egyszerű dolgokat, és örömet okoznak neked akár a csendes, magányos percek is. A közeljövőben szinte a semmiből nagyobb szerencse ér majd téged, amelyet nem előzetesen, hanem utólag kell majd kiérdemelned!2. AJTÓ


Nagyon keményen dolgozol, és céltudatos vagy, nem tágítasz a céljaidtól! Nem kérdés, hogy egy nagyobb sikert tartogat számodra a május, amely akár előléptetés, akár váratlan, bevételnövekedés lesz!3. AJTÓ


Nagyon szeretsz új dolgokat felfedezni, és néha egy kicsit elővigyázatlan vagy. Ha nem akarod, hogy veszteség érjen a következő időszakban, óvakodj a nagyobb kockázatoktól!


4. AJTÓ


Mindenre fel vagy készülve, kiállsz magadért, és nem hátrálsz meg, ha harcolnod kell! A következő időszak azonban olyan viszonylag eseménytelen, és kisebb sikerekben gazdag, könnyű heteket tartogat, amikor egy kicsit megnyugodhatsz!

5. AJTÓ
Ha az ötödik ajtót választottad, lelked a nyugalomra és a békességre szavaz! Életed minden területén harmonikus nyugalom vár rád a következő hetekben, amely alkalmat nyújt a feltöltődésre a karácsonyi hajrá előtt!


6. AJTÓ

Ha a hatodik ajtót választottad, lelked úgy érzi, hogy az elmúlt időszakban nyomasztó dolgokon mentél keresztül, megpróbáltatásaid azonban hamarosan véget érnek, és kiérsz a fényre!


7. AJTÓ

A hetedik ajtó egy enyhén kaotikus közeljövőt jelképez. Azonban a kihívások mértéke még nem haladja majd meg azt a szintet, amit kezelni tudnál. Éppen azért ebből megerősödve jössz majd ki!

Nagy-nagy szerencse köszönt Rád, ha a bejegyzés kedvelése és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz tovább!

8. AJTÓ

Kíváncsi és rendkívül kreatív típusba tartozol, aki jól alkalmazkodik az új kihívásokhoz. Kíváncsiságod ez esetben kifizetődik majd, május során olyan új terület felé tudsz nyitni, amelyen hosszú távra megalapozhatod a jövődet!