Berki Krisztián halottlátója üzent a kórházból!Elmondta pontosan, mi történt.


Berki Krisztián halottlátója üzent a kórházból!Elmondta pontosan, mi történt.



Kiss Kató a hétvégén kapott sztrókot, azonnal kórházba szállították. A médiumot nagyon megviselték a történtek.


A Bors megkeresésére mesélte el, mi történt.


"A hétvégén egy falunapon voltam, ebédosztásban vettem részt közösségi munkában. Ott éreztem először, hogy szédülni kezdek. Lepihentem, de nem lett jobb a helyzet, és bár a többiek mentőt akartak hívni, én ellenkeztem, mert arra gondoltam, hogy hamarosan jobban leszek. Sajnos nem így lett. Amikor hányni kezdtem, és sehogy sem akart az abbamaradni, akkor már én is úgy gondoltam, hogy jobb lenne kórházba menni.”


A Life Tv-n Hajdú Péter vendégeként mesélt arról, hogy Berki Krisztián lelke kapcsolatba lépett vele, de ezután sokan kóklernek titulálták, mert több kérdésre sem tudott választ adni.


"Új tapasztalás volt, hogy idegen emberek minimális információ nélkül ítéletet mondanak az életem felet. Azóta persze megtanultam, hogy nem olvasok kommenteket, de nem titok, hogy nagyon megviselt lelkileg az elmúlt időszak. Eleve, a nagymamám novemberi halála óta, ami összetörte a szívem, keveset alszom, sokat dolgozom. A szeánszok nagyon sok energiát elvisznek, és én nem figyeltem arra, hogy töltekezzek. Ez lett az eredménye. Az orvosok szerint enyhe sztrókot kaptam, a vérnyomásom 190-es és még mindig nem tudják lejjebb tornázni, de végre jó kezekben vagyok.”