Nagy a baj, rá kellett törni az ajtót Curtisre..a rokonai magatehetetlenül találtak rá, azonnal hívni kellett a...


Nagy a baj, rá kellett törni az ajtót Curtisre..a rokonai magatehetetlenül találtak rá, azonnal hívni kellett a...Újra megtörtént, hogy a rapper nem jelent meg a zenekari indulásnál. Hiába várták a társak és több ezer ember, Széki Attila előző nap úgy kiütötte magát, hogy képtelen volt kikelni az ágyból. Az aggódó zenészek a rokonait riasztották.

 

Ismét külön utakon folytatja Curtis és Majka

A Bors birtokába jutott legfrissebb információk szerint komolyabb volt a baj Majka és Curtis pénteki, villányi fellépése előtt, mint azt feltételeztük volna, Széki Attila ugyanis úgy eltűnt a barátai és zenésztársai szeme elől, hogy azok azt gondolhatták, baleset érte, vagy nagyon komoly problémája van. Az ügyre komoly rálátással rendelkező, neve elhallgatását kérő informátorunk szerint az történt, hogy Curtis nem ment el a zenekari találkozóhelyre, ahonnan a csapat turnébusszal indult volna Villányba koncertet adni. Egy rövid várakozás után Majkáék telefonon hívták Attilát, akinek ki nem volt elérhető… Próbálták a barátait hívni, hogy talán ők tudják, hogy merre jár a rapper, de miután senki nem tudott választ adni, Majorosék értesítették Curtis rokonait. 


Nem akarták elhinni, hogy megint megteszi 


Majkáéknak közben el kellett indulniuk, az úton pedig aggódva várták a rokonok hívását. A telefon meg is érkezett…. 


– Attilát otthonában találták meg, olyan állapotban, ami teljességgel lehetetlenné tette, hogy színpadra lépjen. Ki volt ütve. Úgy rúgták rá az ajtót...

– mondta lapunknak a neve elhallgatását kérő informátorunk. 


Talán sosem tudjuk meg, hogy a turnébuszban milyen beszélgetés zajlott le a hír hallatán, hogy Majka dühös volt, vagy csalódott vagy mindkettő egyszerre, az azonban biztos, hogy Majoros pontosan tudta, mit kell tennie. Rövidre zárni ezt a kérdést. Lapunk információi szerint Majka és Curtis a 2018-as balhés szétválásuk után egyességet kötöttek: Majoros nem kérdez rá Attilánál, hogy hogy áll a leszokással addig, amíg Curtis minden zenekari próbán és fellépésen bevethető állapotban megjelenik. Azonban, ha akár csak egyszer is megteszi azt, hogy cserben hagyja őket, a kettejük közös útjának ott vége szakad.