Pataky Attila: megcsal a feleségem, viszonyt folytat valakivel a hátam mögött?


Pataky Attila: megcsal a feleségem, viszonyt folytat valakivel a hátam mögött?



Az énekesnek tavaly gyanús lett, hogy a neje feltűnően sokat lóg a telefonon, gyakran el is vonult, ha üzenete érkezett.

Pataky Attila nemrég ünnepelte a 71. születésnapját, melynek kapcsán a Blikknek adtak interjút a feleségével, Nyikovics Orsolyával. A beszélgetés során visszaemlékeztek az énekes tavalyi meglepetésbulijára is, amit a neje szervezett neki. Mint kiderült, az Edda frontembere a szervezkedés miatt azt hitte, hogy Orsolya viszont folytat a háta mögött, ugyanis a nő rá nem jellemző módon elvonult, ha hívást vagy üzenetet kapott az eseménnyel kapcsolatosan.


Orsi szervezte a bulit, én meg azt vettem észre, sokat telefonál, elvonul, titkolózik. A legrosszabbra gondoltam, azt hittem, hogy megcsal a feleségem. Aztán a bulin minden összeállt… Bődületesen szégyelltem magam, és azt hittem, megszakad a szívem. Miskolcról a vasgyárból azt hoztam magammal, hogy minden, amim van, az az enyém: az én nőm, az én feleségem. Ebben fejlődnöm kellett

– magyarázta az énekes, aki egyetért a feleségével abban, hogy egy házasságban nincs helye féltékenységnek, helyette inkább értékelni kell, amink van.