.

Kajdi Csaba beleszállt Berki Mazsiba és Kulcsár EdinábaKajdi Csaba az egyik legaktívabb hazai sztárnak számít közösségi médiában, ugyanis szinte minden nap majdnem 100 sztorit oszt meg az Instagramján, melyben bemutatja, éppen mit csinál. Sokszor bizonyos témákban is álláspontot foglal, és őszintén mondja el, mit gondol. Ez most sem történt másképp, ezúttal Berki Mazsit és Kulcsár Edinát véleményezte.


Ahogy azt a Blikk is megírta korábban, A Dancing with the Stars egy váratlan bejelentéssel állt elő, ugyanis Kulcsár Edina kénytelen volt visszavonulót fújni, mivel kiderült, hogy gyermeket vár G.w.M-től. Az egykori szépségkirálynőt így a műsorban Berki Mazsi váltotta, aki mint mondta, sokat gondolkozott azon, hogy elvállalja-e a felkérést, hiszen mindössze pár hónapja hunyt el a hőn szeretett férje, Berki Krisztián.


Az egyedülálló édesanya végül úgy gondolta, nem véletlenül dobta fel neki az élet ezt a lehetőséget és jót fog tenni neki a táncolás. Ráadásul most még jobban érzi Krisztián jelenlétét, hiszen tudja, hogy támogatni fogja fentről.


Kajdi Csaba már korábban is véleményezte a táncos műsort, illetve sokféle témában mondja el, mit gondol, így most is reagált a történtekre a 24 óráig elérhető Instagram-történetében a tőle megszokott stílusban.


"Borul az egész minden, érted? Edó bejelentette, hogy áldott állapotba került "Dzsivimdzsimtől", jön a harmadik baba. Azért anyukám, mégsem ugrál az ember, ha viselős, jópofa vagy! Úgyhogy borult minden... De nem is ez az érdekes, hanem hogy abban a pillanatban ott állt egy másik kiemelkedő sztárunk, aki rengeteg izgalmas tartalommal lát el minket akár a szociális médiában, akár sehol máshol! Azonnal segítő jobbot nyújtott, hiszen ő maga is édesanya, mert hogy más sem..." - kezdte Cyla, majd rendkívül ironikusan hozzátette:


Megjelent, és azt mondta: én segítek, még azt sem várom meg, hogy az egyéves gyász leteljen, mert hogy soha nem vállalnék el ilyen dolgot, de miattad, Edó, én itt vagyok. Dehogy a pénz miatt, áh, dehogy! Csak azért, hogy segítsen. A gyász kit érdekel? Hát, már túl vagyunk az egészen, kell valami sajtó!

- mondta ki a Visage modellügynökség feje, aki kiemelte továbbá, hogy nem igazán tudja hova tenni Mazsi megszólalásait, mivel állítása szerint amikor be van rágva, akkor Renátaként nyilatkozik, amikor pedig kedves, akkor Mazsiként. Természetesen a monológja végén gratulált Edináéknak a kisbabához.

Népszerű bejegyzések

.

Népszerű bejegyzések

Oldalak