Már másfél millió ember látta, ahogy Stohl András pofára esik


Már másfél millió ember látta, ahogy Stohl András pofára esik



 Stohl András esése örökre bevésődött

Ha már emblematikus műsorok, a Való Világ sem maradt ki a sorból, amit elsősorban Liluval elevenített fel a csatorna. A műsorvezetőnő elmondta, bár az első adásnál gyakorlatilag úgy lökték be a kamerák elé, ekkor fogalmazódott meg benne, hogy egész életében ezt szeretné csinálni. A valóságshow kapcsán később Majoros Péter neve is felmerült – a játékosok közül ugyanis ő volt az, aki a realityszerep után a legmagasabbra jutott.


Lilu később visszaemlékezett arra is, amikor Ördög Nórával közösen vezette a Csillag születik című tehetségkutatót. Ennek kapcsán kiemelte: olyasmire, hogy két női műsorvezető álljon a kamerák elé, még nem igazán volt példa azelőtt – ami a legfurább viszont, hogy mindketten máshogy látták a közös munkát: míg Ördög Nóra szerint jól működtek együtt, Lilu úgy gondolja, ez a próbálkozás kudarcba fulladt. Mondjuk ő eleinte Stohl Andrással sem igazán tudott jól együttműködni, Ördög Nóra viszont kifejezetten szeretett dolgozni a színésszel. Feltehetőleg ez Stohl részéről kölcsönös, főleg azok után, ahogy Ördög Nóra lereagálta, amikor 2007-ben, ugyancsak a Csillag születik című műsor élő show-jában egy hatalmasat esett. Aki látta, valószínűleg sosem felejti el ezt a pillanatot.


Éreztem, hogy megyek lefele a földre, láttam a lábamat, hogy egy, kettő… és komolyan azon gondolkodtam, hogy Bandi, másfél millióan nézik, hogy pofára estél, valahogy ebből tovább kell menni. Jó estét kívánok, ez itt a Csillag születik! – ez így történt

– kommentálta a szürreális jelenetet Stohl, aki az esés előtt egyébként lábsérülés miatt egy ideig gipszet, majd járógépet viselt. Az óriási zakózását látva Ördög Nóra elképesztő rutinnal és látszólag nagyon higgadtan csupán annyit mondott:

András egy hős, merthogy most először lépeget le ezeken a lépcsőkön a járógépe nélkül!