A barátnőm férje fogorvos, ő tanította meg 4 perc alatt kifehéríteni a fogam, és eltünteti a fogkövet róla


A barátnőm férje fogorvos, ő tanította meg 4 perc alatt kifehéríteni a fogam, és eltünteti a fogkövet rólaMost egy olyan dolgot hoztam nektek, amit a barátnőm férjétől tanultam, aki elég neves fogorvos. Mindig hófehér a foga, és egyszer rákérdeztem, hogy hogyan éri ezt el. Akkor elmondta nekem ezt a titkot, de most elmondom nektek is.


Ajánlatos minél hamarabb megszabadulni a fogkövektől, még mielőtt komolyabb problémák kialakulását okozná. Az elhanyagolt fogkő következtében könnyen fogínyproblémák, de akár fogvesztés is kialakulhat. Az alábbiakban olyan természetes módszereket mutatunk, melyek segítségével nem csak a fogkőtől szabadulhatunk meg, de fogaink sokkal fehérebbek lesznek.


Szódabikarbóna


Keverjünk el egy teáskanál szódabikarbónát egy csipet sóval, és mártsuk a keverékbe a nedves fogkefénket. Alaposan dörzsöljük meg a fogainkat. Ha nem lesznek elsőre tökéletesen fehérek, ismételjük meg még egyszer az eljárást.


Aloe vera


Egy pohár vízben oldjunk fel egy fél csésze szódabikarbónát, 1 teáskanál aloe vera gélt, 10 csepp citrom illóolajat, és 4 teáskanál növényi glicerint. Keverjük jól össze, és tegyük egy jól záródó tartályba. Minden nap használjuk ezt a keveréket, és rövid időn belül könnyen megszabadulhatunk a fogkőtől.


Narancshéj


Ez egy gyors, hatékony, és praktikus megoldás. Rágjunk szét egy kisebb bionarancs héjat, majd tíz percen keresztül alaposan forgassuk meg a szánkban. Egy másik módszer szerint a narancs héjának fehér részét szedjük le, vágjuk apró darabokra, és keverjük a fogkrémhez. Használjuk napi rendszerességgel, és akkor könnyen megszabadulhatunk a baktériumoktól, és káros mikroorganizmusoktól. A narancs héja egy nagyon hatékony természetes fehérítő.