Most jött: megtalálták a tegnap eltűnt 6 éves kislányt.. senki sem gondolta volna, hogy mi történt vele


Most jött: megtalálták a tegnap eltűnt 6 éves kislányt.. senki sem gondolta volna, hogy mi történt vele



Helyszíni tudósítónk úgy tudja, hogy megtalálták a kislányt, mégpedig a péri reptérnél. Egy siklóernyős vette észre, a helyszínen már ott vannak a rendőrők és mentőautó is érkezett. Zóra él, ez most a legfontosabb.

 

A szülők is megérkeztek a helyszínre, most viszik őket a kislányukhoz, ehhez külön engedély szükséges. Zórát a repülőtér területén kívül találták meg, egy úgynevezett törőkaput nyitottak ki és azon keresztül jutottak hozzá a mentők.


FRISSÍTÉS:

Hirdetés


Leszállt az a siklóernyős is, aki észrevette Zórát a levegőből. Speciális autó ment be a kislányért és vitte a mentőautóhoz, amelyet nagyon sok rendőr vesz körül. Úgy tudjuk jól van, de még nem indult el vele a kórházba. A rendőrség várhatóan a helyszínen tájékoztatást fog adni. Tudosításunkat folytatjuk!


FRISSÍTÉS:

Így tűnt el Zóra: helyszíni információnk szerint a kislány egy elkóborolt kutya után eredt, de akkora volt a köd, hogy hamar elvesztette tájékozódási képességét és így eltévedt. Nagy szerencséje volt, hogy meleg kabátban és csizmában is volt tegnap este, így a fagyos éjszakában nem hűlt ki. A mentők megvizsgálták, jól van, elindultak vele a kórházba.


FRISSÍTÉS:

Zóra jól van, állapota stabil, megfigyelésre vitték be a győri kórházba.