Tegnap eltűnt délután a 6 éves Zora a tanyájukról. A rendőrség a lakosság segítségét kéri : minden perc számít!


Tegnap eltűnt délután a 6 éves Zora a tanyájukról. A rendőrség a lakosság segítségét kéri : minden perc számít!



A gyermek megtalálása érdekében a győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.


A Győri Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Túróczi Zora eltűnése ügyében. A 6 éves kisgyermek Pérről, a Kánvási dűlőben lévő tanyáról 2022. november 13-án 16 óra körül távozott el, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatása jelenleg is nagy erőkkel folyik.


A Győri Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Túróczi Zora tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon. Névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Hirdetés



Kérjük, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információvala

rendelkezik ,hívja a rendőrséget:

a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát.