Ma Orbán Viktor házánál jártunk.. be fogsz rosálni, EZ fogadott minket..

Éppen Felcsúton jártam, és elmélkedtem az élet nagy dolgain, amikor is...


Lassan aztán eloszlott a gondolat fölhője, mert megérkeztem az ötös számig, ami mögött az állandó szálláshely foglal helyet. Itt nyilallt csak belém a felismerés: teljesen simán jutottam el idáig. Gyalog. Pedig még gyanúsan feketébe öltöztem!


 A TEK-es fiúk vagy leugrottak gyrosért, vagy Orbán Viktor nincs itthon, de hogy semmi nem védi a rezidenciát az őrbódén kívül, az egészen látványosan biztos. Persze lehet, hogy csak simán nem vettem észre a tarkómon szaladgáló kis piros fénypontot. 


 Meg is mutatom, tessék, eljutottam a kapuig:Aki nem hiszi, hogy ez volna a ház, vesse össze a képet a Google Street View ide vonatkozó felvételeivel . Ez az a ház. Ami mellett ott állt ugyanaz a szürke kisbusz, mint ami a Google egyik képén is, és mivel nem egy erőverdáról van szó, ellenben sötétített ablakokkal látták el, éltem a gyanúval, hogy abban egy kamera forog - ahogy a fejem felett is egy másik.

 Lehet, hogy a meghosszabbított védelem abból állna, hogy munkaidőn túl is lenyomva tartják a REC gombot? Furcsa dolog egyébként itt ekkora nyugalomban korzózgatni. 

Pont ez a feneketlen nyugalom a borzongatóan furcsa, hogy egy autó sem lassít le mellettünk, hogy senki nem kéri el a lakcímkártyánkat, és tesz fel érdeklődő kérdéseket. Csak egy apuka kíséri haza éppen kisfiát. Mondjuk ő méregetett is. Ügynök lett volna, aki észrevétlenül dobott egy poloskát a kabátomra?