Ma Orbán Viktor házánál jártunk.. be fogsz rosálni, EZ fogadott minket..


Ma Orbán Viktor házánál jártunk.. be fogsz rosálni, EZ fogadott minket..

Éppen Felcsúton jártam, és elmélkedtem az élet nagy dolgain, amikor is...


Lassan aztán eloszlott a gondolat fölhője, mert megérkeztem az ötös számig, ami mögött az állandó szálláshely foglal helyet. Itt nyilallt csak belém a felismerés: teljesen simán jutottam el idáig. Gyalog. Pedig még gyanúsan feketébe öltöztem!


 A TEK-es fiúk vagy leugrottak gyrosért, vagy Orbán Viktor nincs itthon, de hogy semmi nem védi a rezidenciát az őrbódén kívül, az egészen látványosan biztos. Persze lehet, hogy csak simán nem vettem észre a tarkómon szaladgáló kis piros fénypontot. 


 Meg is mutatom, tessék, eljutottam a kapuig:



Aki nem hiszi, hogy ez volna a ház, vesse össze a képet a Google Street View ide vonatkozó felvételeivel . Ez az a ház. Ami mellett ott állt ugyanaz a szürke kisbusz, mint ami a Google egyik képén is, és mivel nem egy erőverdáról van szó, ellenben sötétített ablakokkal látták el, éltem a gyanúval, hogy abban egy kamera forog - ahogy a fejem felett is egy másik.

 Lehet, hogy a meghosszabbított védelem abból állna, hogy munkaidőn túl is lenyomva tartják a REC gombot? Furcsa dolog egyébként itt ekkora nyugalomban korzózgatni. 

Pont ez a feneketlen nyugalom a borzongatóan furcsa, hogy egy autó sem lassít le mellettünk, hogy senki nem kéri el a lakcímkártyánkat, és tesz fel érdeklődő kérdéseket. Csak egy apuka kíséri haza éppen kisfiát. Mondjuk ő méregetett is. Ügynök lett volna, aki észrevétlenül dobott egy poloskát a kabátomra?