Lajcsi elsírta magát.. nem vehet a kezébe többé trombitát, mert a tüdeje nem bírja


Lajcsi elsírta magát.. nem vehet a kezébe többé trombitát, mert a tüdeje nem bírja

 Szerda délután mentő vitte kórházba.


Galambos Lajos szerda délután lett rosszul az otthonában, mentővel vitték kórházba. A zenész csütörtök délután a Blikknek nyilatkozott az állapotával kapcsolatban.


A hír igaz, kórházba szállítottak tegnap. Egy távoli rokon, egy sokat segítő családtag volt mellettem az otthonomban, amikor rosszul lettem. Olyan fulladásos roham tört rám, hogy tényleg pánikba estem. Ennek ellenére nem akartam, hogy mentőt hívjon hozzám, de ő is annyira megijedt, hogy nem hallgatott rám. Az első autóban nem volt olyan felszerelés, amire a teljes körű kivizsgálásomhoz elengedhetetlenül szükség lett volna, így kértek még egy, már jobban felszerelt mentőt. Végül az szállított be a tatabányai kórházba

– mondta a lapnak.


Galambosnak felírtak egy újabb gyógyszert, amit ezentúl napi rendszerességgel kell szednie a korábbi kezelések mellett. Egy időre pedig kedvelt hangszerétől, a trombitától is eltiltották.


Ami a legfontosabb és legfájóbb, hogy a fulladások miatt határozatlan időre eltiltottak a trombitálástól is. Viccesen mondhatnám, hogy trombitadiétára fogtak, de ezt én nem fogom fel ilyen viccesen, mert a zenélés az életem, és ha azt elveszik, az olyan, mintha az életemet vették volna el…

– tette hozzá.


A zenész egyébként februárban árulta el, hogy gyógyíthatatlan beteg, emiatt a 3 év 6 hónapos börtönbüntetését sem tudta megkezdeni.