Zalatnay: énekelni akarok a Pápának, mert annyira keresztény vagyok, hogy kereszt fülbevalót hordok


Zalatnay: énekelni akarok a Pápának, mert annyira keresztény vagyok, hogy kereszt fülbevalót hordokZalatnai Sarolta nagyon szívesen énekelne a pápa előtt, noha ő maga nem katolikus.


Az énekesnő – akit nemrégiben ittas vezetésen kaptak –, annak ellenére, hogy evangélikus, szívesen énekelne a pápa előtt: mint elárulta, az Ave Mariát választaná.


Boldogan énekelném a pápa előtt az Ave Mariát!


– nyilatkozta a Borsnak Cini, majd így folytatta: „Evangélikus vagyok, az édesanyám az evangélikus püspök mellett szolgált. A Bécsi kapu téri templom kórusában énekeltem kislányként” – idézte fel az énekesnő, aki arról is beszámolt, hogy naponta beszél Istenhez:


Hiszek Istenben, gyakran imádkozom. Minden este lefekvéskor elmondok egy imát a szeretteimért, akik már nem lehetnek velem. De az élőkért, a saját egészségemért is. A fellépéseim előtt is rendszeresen imádkozom, a hangomért, hiszen mindig élőben énekelek, és fontos, hogy mi történik a színpadon.Zalatnay a hite kapcsán azt is elárulta, hogy mindig is viselt keresztet, még akkor is amikor az nem volt engedélyezett.


Most is kereszt alakú fülbevalóm van, de itthon is vannak nagyobb keresztjeim